Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

‘Ne kadar iftira atsanız da sizin çirkinliğinize alet olmayız’

‘Ne kadar iftira atsanız da sizin çirkinliğinize alet olmayız’

ISPARTA 28.03.2019 07:20:00 0
‘Ne kadar iftira atsanız da sizin çirkinliğinize alet olmayız’
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Şükrü Başdeğirmen ve partisini hedef alan söz ve paylaşımlara karşı sert çıktı. Gökgöz,  “Güneş balçıkla sıvanmıyor. Çamur atmakla iz kalmıyor.  Isparta kararını verdi. Ne kadar iftira atarlarsa atsınlar, biz onların çirkin siyasetine alet olmayız” dedi.
 
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Yedişehitler Mahallesi’nde partisinin adayı Şükrü Başdeğirmen’in açık hava mitinginde kendilerini, Başdeğirmen ve partisini hedef alan söz ve paylaşımlara karşı sert çıktı. Gökgöz, şöyle konuştu: “31 Mart’ta AK parti belediyeciliğinde buluşmaya var mıyız?  Memleket işi  gönül işi, memleket işi Şükrü Başkanın işi diyor muyuz?  Sayılı 5 günümüz kaldı. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz sizlere efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Bakın belden aşağı siyaset başladı.  Ama Isparta cevabı vermek üzere 5 gün sonrasını bekliyor.  Güçlü iradesini, cevabını sandıkta dile getirecek. Türkiye’de siyaset AK Parti ile değişti. AK Parti’den önce AK Parti’den sonra. Güneş balçıkla sıvanmıyor. Çamur atmakla iz kalmıyor.  Isparta kararını verdi. Ne kadar iftira atarlarsa atsınlar, biz onların çirkin siyasetine alet olmayız.  Kem söz sahibine aittir. Kimseyle rövanş alma peşinde değiliz.  Kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Bizim çalışmalarımızı sosyal medyadan beğenen belediye çalışanımıza, esnafımıza ekmeğinden olursun diyorlar. Biz kimsenin aşıyla, ekmeğiyle, esnafımızın tezgahıyla, işgaliyesiyle oynamayacağız. Bize çamur atmaya kalkanlar 5 gün sonra cevabını alacaklar. 31 Mart akşamı Isparta, Şükrü Başdeğirmen’i Isparta Belediye Başkanı olarak tescil edecek.”
YEDİŞEHİTLER AK PARTİ’NİN KALESİ OLDU 
AK Parti İl  Başkanı Osman Zabun da Yedişehitler Mahallesi’nin Ak Parti’nin kalesi olduğunu söyledi. Zabun, “Artık sayılı günler kaldı. Önemli bir seçimin arefesindeyiz. 31 Mart’ta Milet olarak yeni bir zaferin altına daha imza atacağız. Memleketimiz. Milletimiz için son derece önemli bir seçim. AK Parti’yi bugüne kadar siz ayağa kaldırdınız. AK Parti milletin partisi. Tüm karalama kampanyalarına, her türlü yalan ve iftiraya rağmen bu aziz millet yüzde 34’le başlattığı yolcuğu bugün yüzde 50’lere taşıdı. Biz milletin emanetçisiyiz. Sizler oyunuzu artırdıkça zafer sarhoşluğunun altında dağılıp giden değil omuzlarımızdaki yükün ağırlığını daha fazla hisseden bir anlayıştayız. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. 17 yılda ülkemize büyük hizmetler yaptık. Sağlıktan eğitime, tarımından sosyal devlet anlayışına kadar büyük hizmetlere imza attık. Onların 5 sente muhtaç ettikleri ülkeyi bugün döviz rezervleri ile rekor kıran Merkez Bankası’na taşıdık. İhracat rekorları kıran ülkeye taşıdık. Onların bırakmış oluğu enkazı temizledik. Bir taraftan da bu kadar hizmetin altına imza attık. Isparta’yı eğitimde sağlıkta Türkiye’nin bir numarası yaptık. İlçelerimizi doğalgazla buluşturuyoruz. Köylerimize 400 km sıcak asfalt döşedik. 31 Mart’ta yerel seçimlerde 22 belediyelikte Isparta olarak tarihi bir rekorun altına imza atacağız. Sonra da hep birlikte bu memlekete büyük eserlerin altına imza atacağız. İşte Şükrü Başkan sizlerin gönlünde taht kurdu. Bu sevgi, bu muhabbet 31 Mart’ta sandığa yansıyacaktır. Isparta daha güzel, daha aydınlık günlere geleceğimiz için daha güçlü daha büyük Isparta için 31 Mart’ta Isparta sandıkta AK Parti olarak tercihini ortaya koyacaktır” dedi.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °