Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Nazilli Belediyespor’un Galibiyet Serisine; Ispartaspor Son Verdi

Nazilli Belediyespor’un Galibiyet Serisine; Ispartaspor Son Verdi

SPOR 14.11.2022 16:16:00 0
Nazilli Belediyespor’un Galibiyet Serisine;  Ispartaspor Son Verdi

Ispartaspor, 5 maçın 4’ünü kazanıp seri yakalamış bir takım olarak Isparta’ya gelen Nazilli Belediyespor’u farklı mağlup ederek rakibinin ‘Galibiyet Serisi’ne son verdi.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 14. Hafta mücadelesinde dün kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda ekibi Nazilli Belediyespor ile kozlarını paylaştı.

TEKNİK PATRON YILMAZ’IN

DEĞİŞİKLİKLERİ İŞE YARADI

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz’ın geçen haftaki Somaspor maçındaki ilk 11’den farklı olarak bu maçta Burhan Eşer’in yerine Berke Demircan, Ömer Çiçek’in yerine Abdullah Topkara’ya ilk 11’de şans verdi.

Trabzon Bölgesinden Hakem Alparslan Şen’in yönettiği maçta 22'nci dakikada perdeyi açan Bahattin Berke Demircan ile açan Ispartaspor, yine aynı futbolcuyla 39. Dakikada durumu 2 – 0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

ISPARTASPOR’UN ‘SESSİZ

FORVETİ’ NİHAYET

HAREKETE GEÇTİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan Yeşil Pembeli ekip, maçın 59. Dakikasında bu defa Hüseyin Afkan ile farkı 3’e çıkardı: 3 – 0. Maçın son dakikasında ise maça 87. Dakikada Abdullah Topkara’nın yerine giren Burak Aydın durumu 4 – 0 yaptı ve gol perdesini kapatan isim oldu.

RAKİBİNİN ‘GALİBİYET

SERİSİ’NE SON VERDİ

Maçtan Ispartaspor 4 – 0’lık skorla galibiyetle ayrılarak sezon başından bu yana en farklı skoru da elde etmiş oldu. Ispartaspor, bu sonuçla rakibinin 3 maçlık galibiyet serisine de son vermiş oldu. Yeşil – Pembeliler ise 5 maç sonra ilk kez galibiyetle tanışırken, rakibi de 5 maç sonra mağlubiyetle tanıştı.

ISPARTASPOR BİR

BASAMAK YÜKSELTİ

Dünkü maçın ardından Nazilli Belediyespor, 18 puanda ve 14. Sırada kalırken, Ispartaspor ise bir basamak yükselerek 13 puanla 16. Sırada yer aldı.


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °