Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencilerinden; Anlamlı Ziyaret

Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencilerinden; Anlamlı Ziyaret

ISPARTA 23.09.2023 16:23:00 0
Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencilerinden;  Anlamlı Ziyaret

Isparta Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencileri, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Isparta Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimiz ruhuna dua okudu. Öğrencilerin Şehitlik ziyaretine Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi fahri üyesi Gazi Hasan Hüseyin Turan da eşlik etti. 

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da çeşitli etkinlilerle icra edildi. Bu konuda Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencileri de anlamlı bir davranış gerçekleştirdi. 

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET 

EDİP DUA OKUDULAR 

Isparta Naşide Halil Gelendost İlkokulu Öğrencileri, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Isparta Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimiz ruhuna dua okudular. Gerçekleştirilen ziyarete Okul Müdürü Murat Akçalıca, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. 

“VEFAT EDEN GAZİLERİMİZE RAHMET, HAYATTA 

OLANLARA MUTLU YILLAR DİLİYORUZ”

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Naşide Halil Gelendost İlkokulu Müdürü Murat Akçalıca; “Bu vesile ile okulumuz olarak bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz” dedi. 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °