Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MUTLULUKLAR… Meslektaşımız Enes Yapalıkan Evlendi

MUTLULUKLAR… Meslektaşımız Enes Yapalıkan Evlendi

ISPARTA 29.08.2022 12:42:00 0
MUTLULUKLAR…
Meslektaşımız
Enes Yapalıkan
Evlendi
Anadolu Ajansı Isparta Muhabiri Meslektaşımız hayatını Betül Mert ile birleştirerek evlendi.
 
Isparta basınının tanınmış isimlerinden Enes Yapalıkan, dün akşam Gölcük yolu üzerindeki Grand Palace Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikah ve düğün töreniyle evlendi.
MUTLULUKLAR…
Uzun yıllar Isparta’da Televizyonda kameramanlık yapan ve şuanda Anadolu Ajansı (AA)  Anadolu Ajansı Isparta Muhabiri olan Meslektaşımız hayatını Betül Mert ile evlenerek dünya evine girdi.
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Dün saat 20.00’de Grand Palace Düğün Salonunda yapılan çiftin Nikah Törenine; Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra Gazeteciler, çiftin aileleri çok sayıda davetli katıldı. Gelin Betül Mert ve Damat Enes Yapalıkan’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz de nikah şahitliklerini yaptılar.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK ETTİ
Nikah törenine katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gerek Gelin Betül Mert ve Damat Enes Yapalıkan çiftini, gerekse Gelin ve Damadın anne ve babalarını ayrı ayrı kutlayarak tebrik etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de başta değerli Meslektaşım Enes Yapalıkan olmak üzere, Mert ve Yapalıkan ailelerini kutlar, Betül ve Enes çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER
 
ENES’İN DÜĞÜNÜNDEN GÖRÜNTÜLER;




 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °