Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MUTLULUKLAR… Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan; Oğlu Ramazan’ı Evlendirdi

MUTLULUKLAR… Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan; Oğlu Ramazan’ı Evlendirdi

ISPARTA 15.08.2022 12:37:00 0
MUTLULUKLAR…
Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan; 
Oğlu 
Ramazan’ı
Evlendirdi
Antalya – Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan oğlu Ramazan’ı evlendirdi. Düğün Isparta’da eğitim camiasından siyasete kadar bir çok kesimi bir araya getirdi.
 
Kadriye – Ramazan çifti için biri İstanbul’da diğeri Isparta’da olmak üzere iki ayrı Düğün gerçekleştirildi. Söz konusu düğünün Isparta kısmı geçtiğimiz gün saat 20.00’de Gülevler Mahallesindeki Tempo Park Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim camiasından siyasete kadar birçok kesimi bir araya getiren ve yoğun katılımın olduğu nikah ve düğün töreni coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
BİR ÖMÜR MUTLULUĞA
‘EVET’ DEDİLER
Antalya – Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan – Döndü Kayacan çiftinin oğlu Ramazan ile Yasemin – Güner Doğan çiftinin kızları Kadriye geçtiğimiz gün yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlenerek dünya evine girdiler.
Tempo Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde çiftler bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dediler. Nikahın ardından davetliler düğünde gönüllerince eğlendiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Değerli dostum, arkadaşım Antalya - Finike İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Veli Kayacan eşi başta olmak üzere Dünürlerini kutlar, Kadriye – Ramazan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °