Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

MUTLULUKLAR… Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı Abdurrahman Aktaş; Kızı Zeycan’ı Evlendirdi

MUTLULUKLAR… Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı Abdurrahman Aktaş; Kızı Zeycan’ı Evlendirdi

ISPARTA 1.09.2022 16:23:00 0
MUTLULUKLAR…
Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı Abdurrahman Aktaş; 
Kızı
Zeycan’ı 
Evlendirdi
Isparta’nın tanınmış Sendikacılarından olan ve Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı Abdurrahman Aktaş, Zeycan’ı evlendirdi. Düğün Isparta’da sendika camiasıyla bürokrasiyi bir araya getirdi.
 
İlk olarak dün genç çiftin nikahı kıyıldı. Isparta Belediyesi’nin Çayboyu’nda hizmet veren Evlendirme Memurluğu (Nikah Dairesi) de gerçekleştirilen nikah merasiminde çiftler bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dediler.
Ardından saat 20.00’de Gülevler Mahallesindeki Tempo Park Düğün Salonunda yapılan Kına Etkinliği ile kız evindeki düğün törenine; Büro Memur – Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ve Genel Başkan Yardımcıları Halil Küçükdevlet ile Fatih Acar ile Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Aynı düğün, 3 Eylül Cumartesi günü Elazığ’da Can 2 Düğün Salonunda da gerçekleştirilecek.
MUTLULUKLAR…
Isparta’nın tanınmış Sendikacılarından olan ve Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Abdurrahman AKTAŞ ile SGK Şefi Saime AKTAŞ çiftinin değerli kızları ZEYCAN ile Emine – Ali GÜLER çiftinin değerli oğulları HASAN BASRİ görkemli bir düğün töreniyle evlenerek dünya evine girdiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de arkadaşım, dostum Büro Memur – Sen Önceki Dönem Şube Başkanı ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Abdurrahman AKTAŞ ile değerli eşi SGK Şefi Saime AKTAŞ Hanımefendiyi kutlar, Zeycan – Hasan Basri çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER




 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °