Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Mustafa Baş ile Gamze Daşyol Evlendi; Muhteşem Düğün

Mustafa Baş ile Gamze Daşyol Evlendi; Muhteşem Düğün

ISPARTA 20.11.2022 13:25:00 0
Mustafa Baş ile Gamze Daşyol Evlendi;  Muhteşem Düğün

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Sekreteri Gamze Daşyol, muhteşem bir düğün töreniyle evlenerek dünya evine girdiler.

 

Isparta’nın tanınmış isimlerinden Banker Mehmet Baş, oğlu Mustafa’yı evlendirdi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Sekreteri Gamze Daşyol dün akşam gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

DÜĞÜNE YOĞUN KATILIM

Dün akşam Süleyman Demirel Kongre Merkezi Çırağan Salonunda saat 19.30’da başlayan Düğün Törenine; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bigiç, Ak Parti Milletvekili Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ITSO Başkanı Metin Çelik ve Yönetimi, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

MUTLULUKLAR…

Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Nevin – Hasan Selçuk Daşyol çiftinin değerli kızları Gamze ile Gülsüm – Mehmet çiftinin değerli oğulları Mustafa evlenerek dünya evine girdiler.

NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

KIYDI, ŞAHİTLİĞİNİ TBMM

BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ YAPTI

Dün akşamki düğünde ilk olarak nikah törenine geçildi ve Gelin Gamze DAŞYOL ile Damat Mustafa BAŞ’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Ak Parti Milletvekili Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal nikah şahitliklerini yaptılar.

MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE

BAŞKANINDAN TEBRİK

Nikah törenine katılan Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer nikah şahitleri gerek Gamze Daşyol’un anne ve babası Nevin – Hasan Selçuk Daşyol çiftini, gerekse Damat Mustafa Baş’ın anne ve babası Gülsüm – Mehmet Baş ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.

YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK

ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Basın Camiasında yıllardır birlikte çalıştığım ve Cemiyet Başkanım Mustafa Baş ve yine geçtiğimiz yıllarda basında birlikte çalıştığım Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Sekreteri Gamze Daşyol’a bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

YUNUS ÖZLER

İŞTE O MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİNDEN GÖRÜNTÜLER;

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °