Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Yılında; Saygı ve Minmetle Anıyoruz…

Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Yılında; Saygı ve Minmetle Anıyoruz…

ISPARTA 9.11.2019 21:38:00 0
Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Yılında; 
Saygı 
ve 
Minmetle
Anıyoruz…
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümü’nde bugün saygı ve minnetle anıyoruz.
 
SAATLER 09.05’İ GÖSTERDİĞİNDE 2 DAKİKA
SAYGI DURUŞUNDA BULUNULACAK
Bugün 10 Kasım 2019. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Deha, Komutan ve Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü. Büyük Önder Atatürk, vefatının 81’inci yıldönümünde ilimizde de gerçekleştirilecek çeşitli programlarla anılacak.
BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLECEK
İlimizde ilk tören saat 08.50’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapılacak. Çelenklerin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından İstiklal Marşımız söylenecek ve bayraklar önce göndere çekilecek ve ardından Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı saat olan 09.05’te yarıya indirilecek. Cumhuriyet Alanı’ndaki törenin ardından Kültür Sarayına geçilerek Atatürk’ü anma programı gerçekleştirilecek.
ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ
ŞARKILAR SESLENDİRİLECEK
İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu tarafından hazırlanan özel anma programı saat 09.15 de başlayacak. Özel anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü yapacak. Okul öğrencileri tarafından şiirlerin okumasının ardından Garnizon Komutanlığından bir subay tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Programda daha sonra
İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan odotoryonun sunulmasının ardından özel anma programı, Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıların seslendirilmesi ile sona erecek.
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °