Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

MÜSİAD’tan Vali Ömer Seymenoğlu’na; 30. Yıl Ziyareti

MÜSİAD’tan Vali Ömer Seymenoğlu’na; 30. Yıl Ziyareti

ISPARTA 10.07.2020 20:56:00 0
MÜSİAD’tan Vali Ömer Seymenoğlu’na; 
30. Yıl
Ziyareti
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve üyeleri Vali Ömer Seymenoğlu’u ziyaret etti. Başkan Baysan, 30. Kuruluş Yıldönümü anısına Vali Seymenoğlu’na üzerinde Kur’an ayetleri yazan tablo hediye etti.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Isparta Şubesi Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti.
ZİYARETE BAŞKAN BAYSAN
VE ÜYELER KATILDI
Bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen ve koronavirüs pandemisi nedeniyle Valilik Göl Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarete; MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan (İnşaat – Kule246) ve Üyelerden Barış Girit (Girit Mühendislik), Ahmet Abdusselam Tokoğlu (Tokoğlu Ofset – Matbaa Hizmetleri), Vedat Türker (Otomotiv – Kasko), Müjgan Cingöz (Enterofis – Tercümanlık), Halil Büyükaytan (Özel Güvenlik – Medikal Tekstil), Ahmet Tophan (Tophan Makine), Samet Şahan (Badez Çerezleri) katıldı.

BAŞKAN BAYSAN; “ÇALIŞMALARINIZI
TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”
Ziyarette bir konuşma yapan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Sayın Valim, öncelikle bizi kabul ettiğiniz için şahsım, yönetim kurulum ve tüm MÜSİAD camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin çalışmalarını basından yakınen takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Özellikle, gerek dünyada ve ülkemizde gerekse ilimizde yaşanan Koronavirüs pandemisi konusunda İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun Başkanı olarak ilimizde vakanın yayılmasının ve vefatların minimuma indirilmesi noktasında aldığınız yerinde ve isabetli kararlarla pandemi sürecinin ilimizde son derece düşük seyrettiğini görüyoruz.
Öte yandan, şehrimizin kalkınması ve halkımıza hizmet noktasında köy grup yollarının asfaltlanmasından, kırsal kalkınma projelerinin hayata geçirilmesine kadar birçok önemli çalışmaya imza atıyorsunuz. Tüm bu çalışmalarınızı Isparta adına memnuniyetle karşılıyor ve size bu güzel çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.

“BU YIL 30. KURULUŞ
YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLUYORUZ”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’miz yani MÜSİAD, 1990 yılında kurulan ve bu yıl 30. Kuruluş Yıl dönümümüzü kutluyoruz. Bu 30 yıllık hizmet kervanında her geçen gün büyüyerek yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından birisidir. Bizler de, MÜSİAD Isparta Şubesi olarak; ilimizdeki istihdam ve üretim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Bu görev şahsıma geçtiğimiz Mart ayında tevdi edildi. Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte, aldığımız bayrağı, daha da yukarı taşımak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.
“60 BİN YATIRIMCIMIZLA 2 MİLYON
İNSANA İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”
MÜSİAD, ülke genelinde 12 bin üyesi ve 312 noktada hizmet veren, 60 bin yatırımcısı olan ve 2 milyon kişiye istihdam sağlayan büyük bir kuruluştur. Derneğimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi ve onunla birlikte hareket ederek ülke ekonomisinin kalkınması adına çalışan bir kuruluştur.
“HER ZAMAN DEĞERLERİMİZE
SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MÜSİAD Isparta Şubesi olarak her zaman şehrimizin ve ülkemizin değerlerine sahip çıkarak hareket ettik. Gelecek dönemde de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Valim, konuşmamın sonunda bizleri kabulünüzden dolayı bir kez daha memnuniyetimizi ifade ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
BAŞKAN BAYSAN’DAN
KOLONYA TAKDİMİ
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, konuşmasının sonunda ise hazırlattıkları MÜSİAD Kolonyalarından Vali Ömer Seymenoğlu’na takdim etti.
VALİ SEYMENOĞLU; “ÜLKE EKONOMİSİNE
KATKIDA BULUNAN HERKESİN DESTEKÇİSİ OLURUZ”
Vali Ömer Seymenoğlu da, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Evet, MÜSİAD ülkemizde işadamlarını temsil eden büyük bir kuruluş.
Biraz önce Yalçın Başkanımızın da açıkladığı gibi, MÜSİAD ülkemizde istihdama son derece önemli bir katkı sunuyor ve bu da ülke ekonomisine katkı demektir. Biz de Valilik olarak ülkemize katkı sunan, katkı veren her kişi ve kuruluşun arkasında oluruz. Sizlerin bir ihtiyacı olduğunda, bir projesi olduğunda getirin görüşelim. Valilik olarak yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
“SİZDEN İSTİRHAMIM İŞYERLERİNİZDE
KORONAVİRÜS TERBİRLERİNİ UYGULAYIN”
Konuşmasında, Koronavirüs pandemisi konusunda da açıklamalarda bulunan Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta’daki vaka sayıları hakkında bilgi verdi ve işadamlarından işyerlerinde işçilerinin Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak çalışmalarını sağlamalarını istedi.

30. KURULUŞ YILI ANISINA
TABLO HEDİYESİ
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, ziyaretin sonunda ise Vali Ömer Seymenoğlu’na MÜSİAD’ın kuruluşunun 30. Yıldönümü anısına üzerinde Kur’an Ayetleri yazan Tablo hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °