Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MÜSİAD’tan ONLİNE Bayramlaşma

MÜSİAD’tan ONLİNE Bayramlaşma

ISPARTA 24.05.2020 20:42:00 0
MÜSİAD’tan  
ONLİNE
Bayramlaşma
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi, tüm illerin Şube Başkanlarının Ramazan Bayramını kutladı. Her yıl merkezde yapılan toplu kutlamanın yerine bu yıl salgın nedeniyle bayramlaşma ‘Online7 olarak gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan da katıldı.
 
11 ayın Sultanı Ramazan ayının sonunda Müslümanlara Allah (c.c) tarafından müjde olarak verilen Ramazan Bayramı’nda kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, videokonferans sistemiyle tüm illerdeki Başkanların Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.
BAYSAN; “HEP BİRLİKTE NİCE
GÜZEL VE SAĞLIKLI BAYRAMLARA…”
Online Bayramlaşma programına katılan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Genel Başkanımız Sayın. Abdurrahman Kaan, Yerel Üst Kurul Başkanımız Sayın. Ahmet Şekerli, Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, Yurt İçi Şube Başkanlarımız ve Temsilcilerimiz ile birlikte online bayramlaşma programında bir araya geldik. MÜSİAD ekibimizle beraber nice güzel ve sağlıklı bayramlara inşallah” ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler: m?siadtanonlinebayramlaşma
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °