Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MÜSİAD Isparta, Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferansla yaptı: Koronavirüs’e Karşı önlemli Toplantı

MÜSİAD Isparta, Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferansla yaptı: Koronavirüs’e Karşı önlemli Toplantı

ISPARTA 3.04.2020 08:06:00 0
MÜSİAD Isparta, Yönetim Kurulu Toplantısını Telekonferansla yaptı: 
Koronavirüs’e
Karşı önlemli
Toplantı
Koronavirüs önlemleri kapsamında tüm toplantı ve salon programlarını iptal edilmesi üzerine MÜSİAD Isparta Yönetim Kurulu, yaptığı olağan toplantısını Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdi.
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Isparta’da Koronavirüse (Kovid – 19) karşı tedbirler tüm hızıyla devam ediyor.
TOPLANTIYA BAŞKAN ŞUBEDEN YÖNETİM
KURULU ÜYELERİ EVLERİNDEN KATILDI
Bunlardan birisi de önceki gün kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesinde gerçekleştirildi. Şube Başkanı Yalçın Baysan, toplantıya Derneğin Özkanlar Kavşağındaki Hizmet Binasından yönetim kurulu üyeleri ise evlerinden katıldılar. Söz konusu toplantıda Şube çalışmaları ve gündemdeki konular değerlendirildi.
BAYSAN; “BİZ DE MÜSİAD OLARAK
KORONAVİRÜS’E BİR TAKIM TEDBİRLER ALIYORUZ”
Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan şu açıklamalarda bulundu; “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bu konuda alınan kararlar bir bir hayata geçirilmektedir. Biz de MÜSİAD Isparta Şubesi olarak; Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler kapsamında hareket ediyor ve Koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek için bir takım tedbirler alıyoruz. Kalabalık ortamlarda bu virüsün temasla yayılmasından dolayı toplantılarımızı telekonferans yöntemi ile yapıyoruz.
“PANDEMİ GEÇİNCEYE KADAR
BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”
Bu doğrultuda, MÜSİAD Isparta Şubesi olarak sürekli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızı da telekonferans yöntemi ile yaptık. Bu tehlike geçinceye kadar diğer toplantılarımızı da telekonferans yöntemiyle yapacağız. Yaptığımız toplantıda özellikle Koronavirüs önlemleri hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunduk. Bizler evlerimizde ya da işyerlerimizde kalmaya özen gösterirken, çalışmalarımızı da aksatmamaya çalışıyoruz. Alınan tedbirlerin vatandaşla ve dernek üyeleriyle paylaşılması için bilgilendirici faaliyetlere de devam etmenin önemini biliyor ve bu anlamda çalışmalar yürütüyoruz. Son olarak 65 yaş üstü aile büyüklerimizin evlerinden çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz. Çünkü onların bilgi ve tecrübelerine daha çok ihtiyacımız var. Bu demek değildir ki, gençlere sokakta gezmek serbest. Onlarda acil ihtiyacı olmadığı müddetçe asla dışarı çıkmasınlar. Çıkanlarda mutlaka eve girer girmez ellerini bol su ile yıkamayı ihmal etmesinler” dedi.
“EVDE KAL ISPARTA”
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, son olarak Isparta halkına ‘Evde Kal Isparta’ çağrısında bulunduğunu sözlerine ekledi.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °