Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

MÜSİAD Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısına; Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken Katıldı

MÜSİAD Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısına; Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken Katıldı

ISPARTA 17.12.2020 07:57:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Toplantısına; 
Bölge Sorumlusu 
Serdar Taşdöken 
Katıldı
MÜSİAD Isparta Yönetim Kurulu olağan toplantısı Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplantıya, MÜSİAD Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken de katıldı. Şube Başkanı Yalçın Baysan, toplantıda Isparta ve Genel Merkez olarak ne gibi çalışmalar yapılıyor ve yapılacak konularının değerlendirildiğini bildirdi.
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Isparta’da Koronavirüse (Kovid – 19) karşı tedbirler tüm hızıyla devam ediyor.
ISPARTA MÜSİAD KORONAVİRÜS
TEDBİRLERİNİ HARFİYEN UYGULUYOR
Isparta MÜSİAD ise, Koronavirüs tedbirlerini harfiyen uyguluyor. Zira, önceki gün kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesi olağan yönetim kurulu toplantısını videokonferans sistemiyle yaptı. Şube Başkanı Yalçın Baysan ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirilen toplantıya işyerlerindeki ofislerinden veya evlerinden katıldılar.
TOPLANTIYA BÖLGE SORUMLUSU
TAŞDÖKEN DE KATILDI
Söz konusu toplantının bir de misafir konuğu vardı o da MÜSİAD Bölge Sorumlusu Serdar Taşdöken idi. Yapılan toplantıda Şube çalışmaları ve gündemdeki güncel konular değerlendirildi.

BAYSAN; “BİZ DE MÜSİAD OLARAK
KORONAVİRÜS’E BİR TAKIM
TEDBİRLER ALIYORUZ”
Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan şu açıklamalarda bulundu; “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bu konuda alınan kararlar bir bir hayata geçirilmektedir. Biz de MÜSİAD Isparta Şubesi olarak; Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler kapsamında hareket ediyor ve Koronavirüsün yayılmasının önüne geçmek için bir takım tedbirler alıyoruz. Kalabalık ortamlarda bu virüsün temasla yayılmasından dolayı toplantılarımızı telekonferans yöntemi ile yapıyoruz.
“BÖLGE SORUMLUMUZ SAYIN
TAŞDÖKEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu doğrultuda, MÜSİAD Isparta Şubesi olarak sürekli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızı da telekonferans yöntemi ile yaptık. Bu toplantımıza Derneğimizin Bölge Sorumlusu sayın Serdar Taşdöken beyefendi de katılım gösterdiler. Kendilerinin değerli görüş ve fikirlerinden yararlandık. Kendilerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE
BULUNDUK”
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, yaptıkları toplantıda Isparta ve Genel Merkez olarak ne gibi çalışmalar yapılıyor ve yapılacak? konularında fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °