Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi; Kongreye Gidiyor

MÜSİAD Isparta Şubesi; Kongreye Gidiyor

ISPARTA 9.03.2021 11:33:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi; 
Kongreye 
Gidiyor
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Isparta Şubesi Kongresi olağan kongresi 11 Mart tarihinde gerçekleşecek. Şube Başkanı Yalçın Baysan, kongrenin Barida Hotels’de saat 12.30’da başlayacağını bildirdi.
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Isparta Şubesi Kongresi kongreye gidiyor.
ATANMIŞ BAŞKAN BAYSAN,
BU DEFA SEÇİLEREK GÖREVE GELECEK
Yapmış olduğu faaliyetlerle ve toplumsal olaylara karşı duruşu ile kamuoyunda adından sıkça söz ettirmeyi başaran MÜSİAD Isparta Şubesi olağan genel kurul toplantısı 11 Mart Perşembe günü saat 12.30’da İstanbul Yolu üzerindeki Barida Hotels’de yapılacak.
GENEL BAŞKAN
ABDURRAHMAN KAAN DA
KATILACAK
MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın da katılacağı görkemli bir kongre ile Başkanlığını Yalçın Baysan’ın yaptığı yeni yönetim göreve gelecek. Bilindiği gibi, mevcut Başkan Yalçın Baysan geçtiğimiz yıl geçtiğimiz Mart ayında Başkan Alaaddin Erkoç’un görevinden ayrılmasıyla Şube Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından İşadamı Yalçın Baysan atanmıştı. Başkan Baysan, bu yapılacak kongre ile atanmışlıktan seçilmişliğe geçecek.
BAŞKAN BAYSAN; “BİZ MÜSİAD
OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, kongreyle ilgili yaptığı açıklamada; “MÜSİAD Isparta’daki dostlarımın göstermiş olduğu teveccüh ve Genel merkezimizin kararıyla şimdi bu önemli görev bana düştü. Birbirinden değerli bölgede sevilen ve sayılan iş adamalarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Biz MÜSİAD ailesi olarak büyük bir aileyiz, Bizim üzerimize düşen bu bayrak yarışında MÜSİAD Isparta’yı daha iyi bir şekilde yukarlara taşımak olacaktır” dedi.
KONGREYE
HERKESİ DAVET ETTİ
Kongreye tüm protokol ve üyelerini davet eden Başkan Baysan; “11 Mart Perşembe günü tarihinde saat 12.30’da Barida Hotels’de yapacağımız kongreye tüm Ispartalıları aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °