Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; TEKMÜSKOOP Yerleşkesi’nde İncelemelerde Bulundu

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; TEKMÜSKOOP Yerleşkesi’nde İncelemelerde Bulundu

ISPARTA 5.06.2020 16:05:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; 
TEKMÜSKOOP
Yerleşkesi’nde
İncelemelerde
Bulundu
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Tekirdağ’da inşaası devam eden ve Türkiye’de bir ilk olan MÜSİAD Milli Üretim Üssü TEKMÜSKOOP’u yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Baysan; “Allah’ım böyle bir yerleşkenin yapımını Isparta’mıza da nasip etsin inşallah” temennisinde bulundu.
 
BAŞKAN BAYSAN; “TEKMÜSKOOP’U VE DEDE İLE ŞEKERLİ’Yİ ZİYARET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Yalçın Baysan, söz konusu incelemeden ve yaptığı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile paylaştı. Başkan Baysan açıklamasında; “Tekirdağ’da inşaası devam eden ve Türkiye’de bir ilk olan MÜSİAD Milli Üretim Üssü TEKMÜSKOOP, Orta Ölçekli Sanayi Sitesinin Kurucuları MÜSİAD Üretim Ticaret ve Planlama Üst Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Şehirler İnşaa Etme ve Sanayi Yerleşkeleri Komitesi Başkanı Dr. Oktay Dede ve MÜSİAD Üst Kurulu Başkanı Ahmet Şekerli Beyleri bizzat yerleşkelerinde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık.
“ALLAH ISPARTA’MIZA DA
NASİP ETSİN İNŞAALLAH”
TEKMÜSKOOP klasik sanayi sitesi mantığının ötesinde, milli üretim ve teknoloji üssü şeklinde tasarlanmıştır. Böyle bir kompleksin Türkiye ekonomisine katkısı yadsınamaz. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Bu yerleşkenin Isparta’mızda da olması bizleri mutlu eder. Allah’ım Isparta’mıza da nasip etsin inşallah” dedi.  

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °