Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Ücretli Otopark Uygulamasının Kaldırılmasına Tepki!

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Ücretli Otopark Uygulamasının Kaldırılmasına Tepki!

ISPARTA 31.01.2021 18:00:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; 
Ücretli Otopark 
Uygulamasının 
Kaldırılmasına 
Tepki!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Isparta’da ücretli otoparkın iptal edilmesine ve bu konuda dava açan 2 kişiye sert tepki gösterdi.
 
BAŞKAN BAYSAN; “BU KONUDA
BELEDİYE’NİN YANINDAYIZ”
Söz konusu uygulamanın şehrin trafik yoğunluğunu azaltan uygulama olduğu kadar iptal edilmesinin de 55 kişiyi işsizlikle yüz yüze bırakacağını ifade eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu konuda Isparta Belediyesi ve Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’in yanındayız. Bu ücretli otopark uygulaması için açılan iptal davasının hemen geri çekilmesini istiyoruz.
“DAVA ACİLEN
GERİ ÇEKİLMELİDİR”
Bilindiği gibi, bu ücretli otopark uygulaması ile 55 kişi evine ekmek götürmekteydi. Isparta’mızda hem vatandaş hem de esnaflar tarafından olumlu karşılanan bu uygulama iptal edilmemelidir. Kaldı ki bu uygulama esnaflara yönelik yapılan anket sonucu hayata geçirilmişti. Açılan bu gereksiz dava ve verilen iptal kararıyla 55 kardeşimiz bu kış şartlarında işsiz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalmışlardır. Isparta trafiğinde oluşacak keşmekeşliğin tekrar yaşanmaması için ve trafikteki düzeninin tekrar eski günlerine geri dönmesi bu davanın geri çekilmesine bağlıdır. Aksi takdirde Isparta trafiğini çok zor günler beklemektedir” dedi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °