Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Babalar Günü Mesajı

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Babalar Günü Mesajı

ISPARTA 21.06.2020 07:29:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; 
Babalar 
Günü 
Mesajı
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı ve Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, Babalar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
 
Başkan Baysan mesajında; “Toplumumuzun en temel yapısı olan ailenin, değerlerinin korunmasında, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici rol üstlenen babadır. Çocukları geleceğe güvenle hazırlayabilmek için özveriyle çaba harcayan babalarımızın çocuklar üzerinde hakkı büyüktür.
 
Bu nedenle, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Aile için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babaların, sadece bu özel günde değil her zaman gönlünü hoş tutmak, onlara karşı sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.
 
Hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum" dedi.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °