Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı; BASIN Toplumun Vazgeçilmez Unsurudur!

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı; BASIN Toplumun Vazgeçilmez Unsurudur!

ISPARTA 10.01.2021 08:02:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı; 
BASIN
Toplumun 
Vazgeçilmez
Unsurudur!
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı ve Yalçın Baysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Basının bir toplumun vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade eden Başkan Yalçın Baysan, mesajında; “10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 56. yılını kutlamaktayız.
 
10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 56. yılını kutlamaktayız. Demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerine ışık tutan, bilgi ve haber akışı sayesinde toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiren basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir.
 
Basın mensuplarımız, kamuoyunun haber alma ihtiyacını giderip halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamu görevini yerine getirmektedir ve her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin toplumu bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °