Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’a; Genel Merkez Yöneticilerinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’a; Genel Merkez Yöneticilerinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

ISPARTA 17.07.2020 07:02:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’a; 
Genel Merkez 
Yöneticilerinden
Hayırlı Olsun
Ziyaretleri
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanlığına geçtiğimiz Şubat ayında başlayan Yalçın Baysan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün de, MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve MÜSİAD Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Komisyonu Başkanı Zeki Güvercin Başkan Baysan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.
 
Bilindiği gibi, geçtiğimiz Mart ayında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi’nde bir görev değişikliği yaşanmış ve Şube Başkanlığına İşadamı Yalçın Baysan getirilmişti. Bu doğrultuda, geçtiğimiz günlerde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler de, Başkan Baysan’ı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı ile birlikte hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunmuştu.
MÜSİAD GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİNDEN
BAŞKAN BAYSAN’A ZİYARET
Bu doğrultuda dün de MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve MÜSİAD Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Komisyonu Başkanı Zeki Güvercin ziyarette bulundular. Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, konuşmasında şunları söyledi; “Sayın Genel Merkez Yöneticilerim, öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bizi oldukça memnun ettiniz.
“MÜSİAD’IMIZI EN İYİ NOKTAYA
ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Türkiye’de üye sayısı bakımından en büyük Sivil Toplum Kuruluşu konumunda olan MÜSİAD’ımızda yaklaşık dört ay önce bu görev tarafıma tevdi edilmişti. MÜSİAD Isparta Şubesi olarak Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte üyelerimize ve dolayısıyla Isparta’ya en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Kısa sürede önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum.
“ZORLU BİR SÜREÇTEN
GEÇİYORUZ, AMA ATLATACAĞIZ”
Sizleri Şubemizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bilindiği gibi, Koronavirüs pardemi süreci yaşıyoruz. Bu durum tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de insanları, ekonomiyi olumsuz etkilemiş ve etkilemeye devam etmektedir. Tüm temennimiz odur ki, bu pandemiden ülke olarak bir an önce kurtuluruz inşallah. Bu olayı kısa zamanda atlatacağımıza inanıyoruz.
BAYRAMOĞLU VE GÜVERCİN’DEN
BAŞKAN BAYSAN’A HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ  
MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve MÜSİAD Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Komisyonu Başkanı Zeki Güvercin de ziyarette yaptıkları konuşmalarında, Isparta’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Şube Başkanımız Yalçın bey bu göreve yeni getirildi. Kendisine inanıyor, güveniyoruz. MÜSİAD’ımızı daha üst noktalara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle, kendisine ve yönetim kurulumuza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz” dediler.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °