Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; Regaib Kandili Mesajı

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; Regaib Kandili Mesajı

ISPARTA 18.02.2021 08:56:00 0
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; 
Regaib 
Kandili
Mesajı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında; “Geçtiğimiz gün başlayan 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın da müjdecisi olan 3 aylardan sonra bugün de Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.
 
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baysan mesajında; “Bu aylarda ayrı bir huzur ve maneviyat iklimi içinde yaşadığımız kainat, ayrı bir soluk alacaktır. Günümüz dünyasında birçok mukaddes değerlerin ayaklar altına alınarak, her bir coğrafyanın kan ve kaosa gömüldüğünü gözlemlemekteyiz.
 
Başta Afrika kıtasındaki İslam ülkeleri olmak üzere birçok ülkede inananlar zulüm ve baskı altındadır. Bu nedenle vicdan muhasebesi yapabilen, manevi huzur ve ahiret saadeti arzusuyla hareket eden bireylerin sorumluluğunun daha fazla olduğu kanaatindeyiz.
 
Bizlere düşen, bu bilinç ve düşünce ile hayatın ve ahiretin anahtarı olarak gördüğümüz imanı tüm kainatın huzura, barışa, kardeşliğe ve esenliğe kavuşması için büyük bir bağlılıkla kullanmaktır. Bugün 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın da müjdecisi olan 3 aylara erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu aylarda ayrı bir huzur ve maneviyat iklimi içinde yaşadığımız kainat, ayrı bir soluk alacaktır.
 
Tüm bu duygu ve düşüncelerle MÜSİAD Isparta Şubesi olarak başta üyelerimiz ve Isparta halkımız olmak üzere tüm İslam Aleminin; Üç ayların başlangıcı ve Regaib kandilinizi tebrik eder, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için hayır ve bereket getirmesini temenni ederim” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °