Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; 30. Kuruluş Yılı Kutlaması

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; 30. Kuruluş Yılı Kutlaması

ISPARTA 10.05.2020 16:13:00 0
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan’dan; 
30. Kuruluş
Yılı Kutlaması
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Derneğin kuruluşunun 30. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
MÜSİAD, 30 YAŞINDA…
9 Mayıs 1990 yılında, memleket sevdalısı bir grup genç iş insanı tarafından temelleri atılan MÜSİAD bugün 30. yaşını kutluyor.
BAŞKAN BAYSAN; “MÜSİAD, 30 YIL ÖNCEKİ
HEYECANLA HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR”
Derneğin 30 yıldır sevgi, saygı ve insana hizmet düsturu ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “MÜSİAD, 30 yılın ardından tazelenen kurumsal yapısı ve memleketine sunduğu projeler kapsamında, hem üyeleri hem paydaşları hem de memleketin din, dil, ırk, görüş ayırt etmeksizin, meselesi Türkiye olan ve bu şuurla çalışan her bir bireyine ve kurumuna duyduğu saygı, muhabbet ve kucaklayıcı hoşgörüsü ile erdemli insan olma ve yardımlaşma şuurunu kaybetmeden güçlenerek genişlemeyi sürdürmektedir. MÜSİAD, geldiği noktada hem kapsayıcı hem de dünyanın 312 noktasında verdiği hizmetler ile ülkesine, devletine, milletine ve davasına tutkun kimliği ile hem üyeleri hem de paydaşları nezdinde sağlam, güçlü ve onurlu bir yol arkadaşı olarak ayakta durmaya devam etmektedir.
“MÜSİAD ISPARTA OLARAK ŞEHRİMİZE
MADDİ VE MANEVİ KATKI SAĞLAYACAĞIZ”
30. Yaşı ve yeni görev değişimi ile birlikte Isparta MÜSİAD il genelinde yoğun bir çalışma sürecine giriyor. Üyeleriyle birlikte güçlenerek bölgede kalkınma anlamında çalışmalar sürdürerek isminden daha çok bahsettirecek. Önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunma amacının Isparta genelinde hizmet ederek gerçekleştireceklerini vurgulayan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan; “Bilindiği gibi, Isparta Şubemizde 20 Mart 2020 tarihinde görev değişikliğine gidilmiş ve görev şahsıma tevdi edilmişti. Derneğimiz, 30 yıldır ülkemize hizmet veren köklü bir dernek durumuna gelmiştir. Bu doğrultuda; Isparta’ya katkı sağlamak için MÜSİAD olarak hemen çalışmalara başladık ve bunda sonra daha çok çalışacağız. Mevcut üyelere yeni üyeleri dahil ederek hep birlikte daha çok güçlenecek ve üyeler arasında dayanışma geliştirerek Isparta’da maddi ve manevi yönden gelişime katkı sağlayacağız. MÜSİAD, kurulduğu günden bu yana ilk günkü azim ve cesaretle yükselen, zorlu dönemlerden güçlenerek çıkan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Bugün ekonomiye yön veren bir sermaye platformu haline gelen MÜSİAD, dünyanın en saygın ve etkin sermaye platformu konumuna ulaşmıştır” dedi.
“MÜSİAD, DAHA NİCE YILLARA…”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, geçmişin tecrübeleri ve geleceğe olan inançla beraber üreten, beraber büyüyen, beraber güçlenen bir Türkiye için nice yıllara dileklerini sözlerine ekledi.  
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °