Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MÜSİAD Isparta Başkanı Baysan’dan; Kadir Gecesi Kutlaması

MÜSİAD Isparta Başkanı Baysan’dan; Kadir Gecesi Kutlaması

ISPARTA 19.05.2020 16:03:00 0
MÜSİAD Isparta Başkanı Baysan’dan; 
Kadir 
Gecesi 
Kutlaması
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı ve Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, yayımladığı mesaj ile Kadir Gecesini kutladı.
 
Başkan Yalçın Baysan mesajında, İslam aleminin idrak edeceği Kadir Gecesi'nin hayırlara vesile olmasını diledi. Kadir Gecesi'nin önemine de dikkat çeken Başkan Baysan; “Hep birlikte Kadir Gecesi'ne idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bütün yıl boyunca hasretle beklediğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Manevi hazzın doruğa ulaştığı, Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bir yandan da Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.
“KADİR GECENİZ
MÜBAREK OLSUN”
Kadir Gecesi Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması münasebetiyle kutsal bir öneme sahiptir. Bu vesileyle bu mübarek gecenin, hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.
"KADİR GECESİ MANEVİ
BİR YOLCULUKTUR"
Kadir gecesinin tövbe için de büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Baysan; “Sayısız güzelliklerin yaşandığı, mükafatların sınırsız olarak verildiği bu mübarek gecede, manevi bir yolculuğa çıkmak, kendimizi sorgulamak, iyi davranışlara yönelmek, kötü davranışlardan uzaklaşmak ve tövbe etmek için büyük bir fırsattır.
Böylesine önemli gün ve geceleri değerlendirirken ibadet ve güzellikleri sadece bu geceye hasretmemeli, her zaman aynı doğrultuda hayatımıza yön vermeliyiz. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °