Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği; Festivalde Stand Açtı

Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği; Festivalde Stand Açtı

ISPARTA 3.06.2023 18:35:00 0
Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği;  Festivalde Stand Açtı

Kısa adı BURAK olan Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği Isparta Şubesi Isparta Gül Festivali etkinlikleri kapsamında 113. Caddede Tanıtım Standı açtı. Şube Başkanı Ali Çil, söz konusu standın festival boyunca açık kalacağını belirterek, tüm vatandaşları standı ziyaret etmeye davet etti. 

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren BURAK Derneği, Gül Festivalini de es geçmedi ve stand açarak tanıtım hizmetlerine devam ediyor. 

BAŞKAN ÇİL; “TÜM VATANDAŞLARIMIZI 

STANDIMIZA BEKLİYORUZ” 

Bilindiği gibi Burak Derneği olarak bizim kırmızı çizgimiz Kudüs’tür. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu doğrultuda, şehrimizin değeri olan Gül için düzenlenen Isparta Uluslararası Gül Festivali etkinlikleri çerçevesinde biz de standımızı açtık. Söz konusu standımızda derneğimizle ilgili tanıtım metaryellerinin yanı sıra çeşitli dini eserler de bulunmaktadır. 

Ben, Burak Derneği Isparta Şubesi Başkanı olarak; bu standın açılmasına vesile olan başta Isparta Belediye Başkanlığına ile dernek mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °