Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Muhtar Teşekkür Etti, Özür Diledi ve; Yeniden Adaylığını Açıkladı

Muhtar Teşekkür Etti, Özür Diledi ve; Yeniden Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 2.01.2024 19:15:00 0
Muhtar Teşekkür Etti, Özür Diledi ve;  Yeniden  Adaylığını  Açıkladı

Sav Kasabası Aşağı Mahalle Muhtarı Sezgin Yener, muhtarlığı boyunca kalbini kırdığı kişilerden özür diledi ve ekledi; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeni, yine, yeniden sizin de desteğiyle muhtarlığa adayım” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde süreç tüm hızıyla işlerken ve zaman her geçen gün yaklaşırken Belediye Başkanlığından Muhtarlığa kadar tüm kesimlerde aday adayları veya adaylar kendini göstermeye başladı. 

MUHTAR YENER ÖZÜR DİLERİ VE 

YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Bu doğrultuda, Merkeze bağlı Sav Kasabasında hali hazırda Aşağı Mahalle Muhtarı olan Sezgin Yener, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hem özür diledi hem tekrar adaylığını açıkladı. 

YENER; “BANA DESTEK VEREN

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” 

Muhtar Sezgin Yener, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Öncelikle Selamünaleyküm herkesin yeni yılını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Daha önce Sav kasabası aşağı mahalle muhtarlığına aday olduğum zaman bana destek veren tüm kasaba halkına sonsuz teşekkür eder Allah razı olsun derim.

“KALBİNİZİ KIRDIM

İSE ÖZÜR DİLERİM” 

Muhtarlığa seçildiğim günden bu güne elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım ve çalışıyorum bu süreçte istemeden de olsa kalbinizi kırdım ise özür diler, Hakkınızı helal etmenizi temenni ederim.

“31 MART’TA YENİDEN ADAYIM” 

Bu doğrultuda; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde; YENİ, YİNE, YENİDEN, sizin de desteğiyle MUHTAR’lığa adayım. Siz değerli halkımızın desteklerini bekliyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım selam ve dua ile...”


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °