Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Muhasebeci, Mali Müşavir Ayşe Yıldırım İYİ Parti’den; Aday Adaylığını Açıkladı

Muhasebeci, Mali Müşavir Ayşe Yıldırım İYİ Parti’den; Aday Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 17.03.2023 14:21:00 0
Muhasebeci, Mali Müşavir Ayşe Yıldırım İYİ Parti’den;  Aday  Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı Mali İşler Başkanı Ayşe Yıldırım, Milletvekili aday adaylığını dün yaptığı basın toplantısı ile resmen açıkladı.  

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, partisinin il başkanlığı binasında dün saat 14.00’te bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ile partililer katıldı. 

YILDIRIM; “BU ZOR SÜRECİ MİLLETÇE

HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH”

İyi Parti’den adaylığını açıklayan Ayşe Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli il Başkanım, ilçe başkanım, partimizin çok kıymetli üyeleri ve basınımızın değerli temsilcileri, hepinize hoş geldiniz diyor en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Deprem ve selde felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor ailelerine sabır diliyorum. Bu zor süreci milletçe hep birlikte atlatacağız inşallah. Genel Başkanımız Meral Akşener’in 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı seçimlerine katılmasıyla İyi Parti Cesurlar Hareketine katıldım.

“ÜLKEYİ TÜM BU 

ÇIKMAZLARDAN

KURTARACAĞIZ” 

Genel başkanımızın da dediği gibi; ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ diyerek çıktım bu yola. 2018 yılında Isparta İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığı ile siyaset hayatıma başladım. 2018 yılından itibaren Isparta İyi Parti Mali İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirildim.2018 yılından 2022 yılına kadar partimizde bilfiil mali işler görevini yürüttüm.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek sözlerime başlamak istiyorum. Başta ekonomi olmak üzere, eğitimde, sağlıkta ve birçok alanda yetersiz kalmıştır. Türkiye’nin bir değişime ve akabinde yeni bir gelişime, büyümeye ve ilerlemeye ihtiyacı olduğu aşikar. Tek adam rejiminin ülkeye hiçbir şey katmadığı, çözüm üretmek yerine çözümsüzlüğe sürüklediği hepimizce malum.  İYİ Parti olarak Mecliste çoğunluğu sağlayarak ülkeyi tüm bu çıkmazlardan kurtulacağımıza inanıyorum.

“İYİ PARTİ’NİN VİZYONUNDA; GÜÇLÜ,

ZENGİN VE MUTLU BİR TÜRKİYE VAR”

Güçlendirilmiş parlamenter sistemle adalet, ekonomi, sağlık, eğitim, tarım, birçok alanda çözümü ile birlikte ülkenin tüm sorunlarının çözüm ortağı olmak adına İYİ Partiden Isparta Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.

İYİ Parti’nin vizyonunda; Güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye var. Hep söylediğimiz gibi; Milletimizden aldığımız güç, Mustafa Kemal Atatürk’ümüzden aldığımız ilhamla, Milletimizin ve memleketimizin, en iyiyi hak ettiğine duyduğumuz inançla, projelerimizle, enerjimizle kadrolarımızla biz hazırız.

BU SÜREÇTE BANA DESTEK VEREN, GÜÇ VE 

CESARET VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Ey Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.’

Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in yolunda, onun gösterdiği istikamette partimizin bir neferi olarak bize verilen her görevi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygularla bir kez daha bu süreçte bana güç ve cesaret veren aileme, partimizin değerli yöneticilerine, abilerime, ablalarıma, genç kardeşlerime, yanımda olan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

AYŞE YILDIRIM KİMDİR?

İsmim Ayşe Yıldırım. Afyonkarahisar ili Başmakçı ilçesi Akkoyunlu Köyünde 15/02/1985 tarihinde doğdum. İlkokul Akkoyunlu Köyünde okudum. Orta ve lise hayatımı Başmakçı ilçesinde tamamladım.

Üniversite sınavını kazandıktan sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde Muhasebe Bölümünde tamamladım. Ailemde Isparta’ya taşındı. Evliyim ve 2 kız çocuğum var.

Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim. Bitirdiğim bölüm muhasebe olduğu için mali müşavirlik ofisinde çalışmaya başladım. Mali müşavirlik sınavını kazandıktan sonra; 2017 yılı yılında serbest muhasebeci mali müşavir ofisimi açtım. Genel başkanımızın 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı seçimlerine katılmasıyla İyi Parti Cesurlar Hareketine katıldım. Genel başkanımızın da dediği gibi; medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer diyerek çıktım bu yola. 2018 yılında Isparta İyi Parti Milletvekili Aday Adaylığı ile siyaset hayatıma başladım. 2018 yılından itibaren Isparta İyi Parti Mali İşler Başkan Yardımcılığı görevine getirildim.2018 yılından 2022 yılına kadar partimizde bilfiil mali işler görevini yürüttüm” dedi. 

ÇALIŞTIĞIM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

1.      Isparta İyi Parti İl Başkanlığı Mali İşler Başkanı

2.      Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı

3.      Isparta Atatürk Düşünce Derneğinde Sayman

4.      Isparta Dinarlılar Derneği Denetleme Kurulu

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °