Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Müge Anlı Isparta’da Salep Dağıttı

Müge Anlı Isparta’da Salep Dağıttı

ISPARTA 7.02.2024 12:47:00 0
Müge Anlı Isparta’da Salep Dağıttı

Müge Anlı ve Dostları Aşevi, geçtiğimiz yıl deprem bölgesinde olduğu gibi dün de depremin birinci yıldönümünde Türk Kızılay Isparta İl Merkezi Başkanlığı ve Isparta Belediyesi işbirliği ile Kaymakkapı Meydanında depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna sevabı bağışlanmak üzere salep dağıtımı gerçekleştirdi. 

Müge Anlı ve Dostları Aşevi ile Kızılay gönüllü ekip ve personelleri, dün Isparta Kaymakkapı Meydanındaydı. 

ISPARTA’DAKİ DEPREMZEDELERE 

İÇLERİ ISITAN İKRAM HİZMETİ 

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, Asrın felaketi olan ve 11 ili etkileyen depremlerde vefat eden vatandaşlarımızın ruhuna ithafen dün Kaymakkapı Meydanında Salep dağıtımı yapıldı. 

MÜGE ANLI AŞEVİ ARACINI 

ISPARTA’YA GÖNDERDİ 

Televizyon kanallarının tanınan yüzü Müge Anlı, bir yıl önceki depremden zarar gören vatandaşlar için Isparta’ya Aşevi Aracını gönderdi. Günün ilk ışıkları ile birlikte Isparta’nın en yoğun merkezi olan Kaymakkapı Meydanında konuşlanan Müge Anlı ve Dostları Aşevi Mobil Aracı ile Kızılay gönüllü ekip ve personelleri, asrın felaketinde zarar gören vatandaşlara sıcak salep dağıttı. 

AKALIN; “MÜGE ANLI HANIMEFENDİYE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”  

Türk Kızılayı Isparta Şubesi Sorumlu Personeli Çiğdem Akalın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen, Asrın felaketi olan ve 11 ili etkileyen depremlerde onbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yüzbinlerce vatandaşımız da yaralanmıştı. O dönemde deprem bölgesine Aşevi Aracını göndererek depremzedelere büyük hizmetler eden Televizyon kanallarının tanınan yüzü Müge Anlı, dün de asrın felaketi depremin birinci yıl yıldönümünde bizle irtibata geçerek Mobil Aşevi Aracını Isparta’ya gönderdi. Bu doğrultuda, Kaymakkapı Meydanında biz de Türk Kızılay Isparta İl Merkezi Başkanlığı ve Isparta Belediyesi işbirliği ile depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna sevabı bağışlanmak üzere salep dağıtımı gerçekleştirdik. Ben, Müge Anlı Hanımefendiye bu güzel jesti için çok teşekkür ediyorum. Salep dağıtımını gerçekleştirmemizi sağlayan Mobil Aşevi personelimize ve Belediye Başkanlığımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu. 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ Salep Dağıttı
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °