Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Müftülük Camii Temeli Dualarla Atıldı

Isparta İl Müftülüğü’ nün yapımı devam eden hizmet binası yanında inşaatına başlanacak olan Müftülük Camiinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

ISPARTA 13.03.2016 12:55:00 0
Müftülük Camii Temeli Dualarla Atıldı
Törene Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Müftüsü Galip Akın ve vatandaşlar katıldı.
Temel atma törenindeki konuşmasında Vali Özkan, Isparta halkının mabetlere ve ilim irfan yuvalarına vermiş olduğu desteğin,  herkese örnek teşkil edecek düzeyde olduğunu belirterek, Cami yaptırma derneğinde görev alan herkese teşekkür etti.
 Vali Özkan konuşmasında “Medeniyetimizi ve kültürümüzü besleyen temeller böyle mabetlerden ortaya çıkmıştır. Camilerimiz dini ibadetlerin yapıldığı bir alan olmanın yanında, sosyal alanda insanlarımızın yardımlaşması ve dayanışmasına ev sahipliği yapmıştır. Mabetlerimiz bu özellikleriyle gelecek nesillere de hizmet edecektir. Camilerimizin vatandaşlarımızın büyük destekleriyle yapılıyor olması işi daha anlamlı kılmaktadır. Bizde kamu birimleri olarak gerekli desteği vereceğiz. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e de desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Camimiz ve Müftülük hizmet binasının Isparta’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °