Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Müeahhit İzzettin Dikmen; MHP Genel Merkezine Başvurusunu Yaparak; Resmen Aday Adayı Oldu

Müeahhit İzzettin Dikmen; MHP Genel Merkezine Başvurusunu Yaparak; Resmen Aday Adayı Oldu

ISPARTA 23.11.2023 22:26:00 0
Müeahhit İzzettin Dikmen; MHP Genel Merkezine Başvurusunu Yaparak;  Resmen  Aday Adayı  Oldu

Müeahhit İzzettin Dikmen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, başvurusunu da genel merkezde yaptı ve resmen Isparta Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

Mahalli İdareler Seçim (Yerel Seçimler) takvimi belli olduktan sonra Isparta MHP’de en çok aday olup olmayacağı konusunda konuşulan isim olan ve MHP’de uzun yıllar İl Başkan Yardımcılığı başta olmak üzere partinin çeşitli kademelerinde görev yapan Isparta’nın tanınmış Müteahhitlerinden İzzettin Dikmen, aday adaylık başvurusunu yaptı. 

ÖNCE GENEL BAŞKAN BAHÇELİYİ ZİYARET 

ETTİ, ARDINDAN BAŞVURUSUNU YAPTI 

Daha öncesinden MHP’den aday adayı olacağı konuşulan Dikmen, dün Ankara’ya giderek ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Bir süre özel olarak Bahçeli ile görüşen Dikmen, ziyaret sonrasında MHP’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan İzzettin Dikmen; “Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatımızı yaptık, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin görüş ve önerilerini dinleyerek hayır dualarını aldık. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Dualarınızı ve desteklerinizi bekler, selam ve saygılar sunarım” dedi.

BASIN TOPLANTISI 

DÜZENLEYECEK

İzzettin Dikmen, yarın ise, saat 15.00’te Parti Binasında bir basın toplantısı düzenleyerek partililerle bir araya gelecek. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °