Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak hepimizin görevi

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata vedasının 78’inci yıldönümünde yayınladığı mesajda emaneti olan Cumhuriyeti daha güçlü ve müreffeh hale getirmek için herkesin üzerine

ISPARTA 10.11.2016 07:00:00 0
Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak hepimizin görevi
''Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, kendisini milletine adamış bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok sıkıntının, yokluğun ve zorluğun olduğu dönemde milletimizle birlikte emsalsiz mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır.
            Elde ettiği bu başarılarla birçok ülkeye ve millete örnek olmuş, ülkemizin her alanda gelişmesi ve refaha ulaşması için çok büyük gayretler göstermiş, mümtaz bir komutan ve devlet adamıdır.
            Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin manevi varlıklarından güç alarak onun gösterdiği hedeflere yürüyecek, Cumhuriyetimizi daha güçlü ve müreffeh hale getirmek için onun deyimiyle “muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak” hepimizin daha çok çalışması ve gayretiyle mümkün olacaktır.
            Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 78. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, kurtuluş mücadelemizin tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi, 15 Temmuz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.''
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °