Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MTTB Isparta Şubesi Başkanı Resul Güngör; Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun…

MTTB Isparta Şubesi Başkanı Resul Güngör; Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun…

ISPARTA 5.03.2021 15:44:00 0
MTTB Isparta Şubesi Başkanı Resul Güngör; 
Ruhları Şad
Mekanları Cennet
Olsun…
Milli Türk Talebe Birliği Isparta Şube Başkanı Resul Güngör, Bitlis’in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 asker için taziye mesajı yayımladı.
 
Başkan Güngör, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, şehitlerin ve yaralıların acısının yüreklerini kor ateşi gibi yaktığını belirtti. Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Güngör, askerlerin terörle mücadele için canlarını hiçe sayarak zorlu hava şartlarında dahi mücadele ettiklerini vurguladı.
 
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 11 askerin hemen hemen tamamı yüksek rütbeli askerlerden oluştuğunu ve askerlerimizin vatan savunması için gece – gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Resul Güngör; “Helikopter kazası sonucu şahadet şerbeti içen aziz şehitlerimizin acı haberi bizleri yasa boğmuştur. Bugün 11 ocağa yine ateş düşmüş, 11 vatan evladı memleket uğruna şehit olmuş. 11 ananın yüreği dağlanmış, gözü yaşlı aileler, yetim çocuklar kalmıştır.
 
Ancak, Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Vatanı bölmek isteyen hainlere karşı mücadelesini vermektedir. Zira, biz bir ölür, bin diriliriz. Terörle mücadelede sonuna kadar gidileceğine, terörün kökünün kazınacağına inancımız tamdır. Devletimiz hiçbir hesabı yarım bırakmayacaktır. Acımız çok derin, aziz şehitlerimizi ve hatıralarını unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı belirtirim" ifadelerini kullandı.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °