Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Modernevler Mahallesine; İşadamı Muhtar Adayı

Modernevler Mahallesine; İşadamı Muhtar Adayı

ISPARTA 15.02.2024 14:13:00 0
Modernevler Mahallesine;  İşadamı Muhtar Adayı

Isparta’nın yakından tanıdığı İş İnsanı ve Ispartaspor eski Yöneticilerinden Serkan Demirsöken Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı oldu. İkamet ettiği Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Demirsöken, mahallesi için gerekli olan projeleri hazırlayıp mahallenin tüm sorunlarını gidereceğini belirterek; “Mahallemize en iyi hizmeti vermek için göreve hazırım” dedi. 

DEMİRSÖKEN; “TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİMİ 

MAHALLEM İÇİN KULLANACAĞIM” 

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklama yapan Isparta’nın en sakin mahallelerinden olan Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Demirsöken, bu zamana kadar gerek kendi hayatındaki gerekse iş hayatındaki çalışmalarında edindiği tecrübe ve bilgi birikimini mahallesi için sarfedeceğini ifade ederek; “31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçiminde vatandaşlarımız sandık başına gidip oyunu kullanarak demokrasiyi tayin edecektir. Demokrasiyi tayin ederken neye dikkat etmesi gerektiği, adayın layık olup olmadığını halkımız kendi ferasetiyle değerlendirip mahalli idareler yönetimini tayin edecektir. 

MUHTAR, HALK VE KURUMLAR

ARASINDA KÖPRÜ OLMALIDIR”

Adaylar, seçim öncesi halkla birebir görüşerek yönetime talip olduklarını ilan edeceklerdir. Seçim öncesi seçim vaatlerinde bir muhtar adayı olarak Modernevler Mahallemizin her türlü ihtiyacının karşılanması ve bu konudaki çalışmaları kazandırma, sorunların mamur edilmesi asli görevlerinden biri olmalıdır. Bu kazanımları elde etmek için bir adayın halkla ve kurumlar arasında köprü olması, azimli olması bir adayın vasıflarından biri olmalıdır. Bu doğrultuda mahalli idareler seçiminde muhtar adaylığını üstlenmek ve mahallemizin hayat standardını yükseltmek adına göreve seve seve hazırım” dedi.

“MAHALLEMİZİN SORUNLARINI

BİLİYORUM VE ÇÖZMEYE HAZIRIM” 

Mahallenin tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için ve ortak değerlerimizi güçlendirmek için göreve talip olduğunu vurgulayan Serkan Demirsöken, konuşmasının devamında; “Saygıdeğer Modernevler Mahallesi Sakinleri, Değerli Hemşehrilerim. Ben, tahsilimi tamamladıktan sonra yaklaşık 25 yıldır sağlık sektöründe medikalcilik alanında faaliyet göstermekteyim. Şehrimiz Isparta’nın bulunduğu yer olarak en güzel mahallelerinden biri olan Modernevler Mahallemizi daha güzel daha ve daha yaşanabilir kılmak için. Mahallemizin geleceği için bir vizyon paylaşmak ve birlikte daha güzel bir yarın inşa etmek amacıyla adayım. Sizlere hizmet etmek, mahallemizin tüm ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek için ve ortak değerlerimizi güçlendirmek için muhtar adayı olarak karşınızdayım.

“SADECE MUHTAR DEĞİL; ARKADAŞ, 

ABİ, AMCA, DAYI OLACAĞIM”

Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşulacak. Daha iyiye, daha güzele hep birlikte. Destek sizden, hizmet bizden. Dürüst, çalışkan, çağdaş. Sadece muhtar değil; arkadaş, abi, amca, dayı ve evlat. Hizmet için, millet için. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Modernevler Mahallemizde şimdi değişim zamanı. Takdir sizden, hizmet bizden” dedi.

SERKAN DEMİRSÖKEN KİMDİR? 

Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Demirsöken, konuşmasının devamında öz geçmişini de açıklayarak; “Ben, 1979 Isparta doğumluyum, üniversite eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yaptıktan sonra şehrime geri döndüm.

Büyümekte olan ve medikal sektöründe hizmet veren bir işletmenin sahibiyim.

İş hayatımda edindiğim çevre ve tecrübe ile mahalleme hizmet için yapılacak olan mahalli seçimlerde Modernevler Mahallesi muhtar adaylığına adayım.

Mahallemizin refahını ve değerini arttıracak projelerimle daha iyi bir

Modernevler Mahallesi için var gücümle çalışacağıma SÖZ veriyorum. Desteklerinize talibim” dedi. 

İŞTE SERKAN DEMİRSÖKEN’İN PROJELERİ 

-Emniyet Müdürlüğü ile mMahallemizi bölen çevreyolu Modernevler Kavşağına alt geçit yapılması için çalışmalar yürüteceğiz.

-Müzakere edilerek güvenliğiniz için bekçi sayımızın artışı sağlanacaktır.

-Belediyemiz ile ortak çalışma yapılarak mahallemize kapalı pazar yeri kazandırılacaktır. 

-Sokak hayvanlarımızın kısırlaştırılması sağlanacak ve besleme alanlarına düzenleme yapılacaktır.

-Mahallemizin parkları düzenlenecek 7/24 kamera sistemi ile takibi yapılacaktır.

-Sanayi mahallesinden başlayarak Kolçelik Kavşağına kadar giden ve sonrasında Çevre Yolu ile birlikte Anadolu Mahallesini ayıran cadde, sokak ve kaldırımların yeniden düzenlenerek daha güzel ve daha düzenli yapıya kavuşturulması için çalışılacaktır. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °