Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı; Serkan Demirsöken Azalarını Belirledi

Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı; Serkan Demirsöken Azalarını Belirledi

ISPARTA 5.03.2024 17:50:00 0
Modernevler Mahallesi Muhtar Adayı;  Serkan  Demirsöken  Azalarını  Belirledi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken Isparta’da gerek siyasi partilerde gerek mahallelerde adaylık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Modernevler Mahallesi Muhtar adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan İş İnsanı Serkan Demirsöken, ekibini yani 5 yıl boyunca görev yapacağı Azalarını belirledi.

‘Modernevler Mahallesi Hizmete Doyacak’ sloganıyla yola çıkan Serkan Demirsöken, Modernevler Mahallesine 7/24 hizmet anlayışı ile tüm sorunların üstesinden geleceklerini belirterek, tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışarak mahalle sakinlerini en iyi hizmetle buluşturacaklarını söyledi.

MUHTAR ADAYI 

DEMİRSÖKEN 

AZALARINI BELİRLEDİ 

Beş yıl boyunca birlikte çalışacağı ekibini yani Azalarını da belirleyen Serkan Demirsöken; “Bu onurlu göreve Mahallem için talibim, tüm aza arkadaşlarımla da bu heyecanı paylaşıyorum. Birlikte çıktığımız bu yarışta, sandık başına gidecek seçmenlerimizin oylarına talibiz. Modernevler Mahallesini gelişen ve büyüyen bir mahalle haline getirmek istiyoruz. 

Bu bağlamda, birlikte çalışacağım Azalarımı da belirlemiş durumdayım. Buna göre; Yunus Metin (Eğirdirli - Maxi Market), Saadet Nurcan (Senirkentli – Sertur), Hasan Yıldız (Sütçülerli – Şahinler A.Ş.), Şükrü Özçelik (Dinarlı – Galerici), Mehmet Ali Öztürk (Gelendostlu – Taksici), Mustafa Avcu (Atabeyli – Bayındırlıktan Emekli), Fatma Özçelik (Burdurlu – Helix İşitme Cihazları), Eşref Kahraman (Yılanlılı – Gayrimenkul ve Otomobil) olmak üzere 8 Aza adayım bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımla birlikte gece – gündüz demeden Modernevler Mahallemiz için çalışacağız” dedi. 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °