Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Modapark markasını tescil ettirdi

ModaPark Kongre ve Düğün Salonu, Türk Patent Enstitüsü'nden Denge Patent aracılığıyla markasını tescil ettirdi.

ISPARTA 17.11.2016 09:48:00 0
Modapark markasını tescil ettirdi
ModaPark Kongre ve Düğün Salonu,  Türk Patent Enstitüsü'nden Denge Patent aracılığıyla markasını tescil ettirdi. Düğün ve özel günlerde daima yanınızda olan ve yılın enleri arasında Isparta’nın en iyi düğün salonu seçilen Modapark Kongre ve Düğün Salonu, markasını patentleştirdi.
Son yıllarda markalaşmada çok ciddi bir yol kat ettiklerini söyleyen Akdeniz Denge Patent İşletmecisi Metin Arıkaya, marka, patent ve tasarım tescili konularından firmaların birbirleriyle mahkemelik bile olduklarını belirtti. Sınai mülkiyet hakları konusunda belgesi olmayan işletmelerin bu türlü sorunlarla her an karşılaşabileceklerini dile getiren Arıkaya, firmaların maddi ve manevi menfaatleri açısından bir kere daha markalaşmanın ve ürünlerinin patentlerini yaptırmalarının ileride karşılaşabilecekleri haksız rekabetin, önüne geçeceği konusunda firmaları uyardı.
Yıllardır kullanılan saygın bir isim haline getirilen markaların, tescilli olmaması durumunda marka üzerinde hiçbir hak iddia edemeyeceklerini belirten Arıkaya, bu durumda markalarını bir daha kullanmayabileceklerini belirtti.
“MARKA OLMAK İÇİN İLK ADIMI ATIN VE MARKANIZI BAŞKALARINIZA KAPTIRMAYIN”
Arıkaya, bu nedenle firmaların kuruldukları andan itibaren markalarını tescil ettirmelerinin, firmalarının geleceği acısından çok büyük önem taşıdığını, firmanın ön araştırmasının kendilerince ücretsiz yapıldığını söyledi. Arıkaya, "Marka olmak için ilk adımı atın ve markanızı başkalarına kaptırmayın" diyor.
Öte yandan Modapark Kongre ve Düğün Salonu İşletmecisi Serkan Başpınar, markalarını tescil ettirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Kurumsallaşma adına her türlü adımı atıyoruz. Isparta’mıza hizmet için çok çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °