Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Miniklerin Okuma Etkinliği Göz Doldurdu

Miniklerin Okuma Etkinliği Göz Doldurdu

ISPARTA 1.06.2023 13:55:00 0
Miniklerin Okuma  Etkinliği Göz Doldurdu

Yılmaz Şener İlkokulu 1/E sınıfı öğrencilerinin okuma bayramında minik öğrencilerin şiir ve müzikli gösterileri  velileri tarafından ayakta alkışlanırken, çok duygulanan anne ve babalar  çocuklarıyla bir kez daha gurur duymanın mutluluğunu yaşadılar. 

Isparta’nın seçkin ilköğretim okullarından olan Yılmaz Şener ilkokulu 1/E sınıfı öğrencileri okuma bayramı etkinliğinde marifetlerini sergilediler. Bir öğretim yılı süren eğitim sonunda okumayı öğrenen 1/E sınıfı öğrencileri  dün okulda düzenlenen okuma bayramı etkinliğinde velileri karşısında ter döktüler. İlginin büyük olduğu okuma bayramı etkinliğinde ilk olarak Sınıf öğretmeni Turay Akçor konuştu. Akçor, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, “Okula başladığımızdan bu yana çok çabuk geçti, sizlerde çok heyecanlıydınız, çocuklar da çok heyecanlıydı. Ben de çok heyecanlıydım. Artık mesleğimin son yılları, uzun yıllar geçirdim bu meslekte. Ama her zaman aşırı bir heyecan duydum, ilk defa birinci sınıfa başlar gibi heyecan duydum. Her senenin başı ayrı bir heyecan, her senenin sonu ayrı bir heyecan. 4. Sınıfta ayrı bir heyecan var.  Okul başladığında çocuklarda heyecanlıydı bizde heyecanlıydık, ama birbirimize alıştık güzel bir yıl geçirdiğimize inanıyorum. Hepimiz heyecanlandık, hepimiz çok yorulduk. Çocuklarımız çok çalıştılar ve belli bir yere kadar geldiler. Bu günde becerilerini sergileyecekler. Umarım beğenirsiniz. Tabiki eksikliklerimiz olacak, artısıyla eksisiyle kusurlarımızı affettiğinizi biliyorum. Şimdiden iyi seyirler” dedi.

Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Baki Yazan’da çocukların okuma bayramı etkinliğini bir yılın yorgunluğunun giderileceği bir faaliyet olarak değerlendirdi ve,  ”Bu güzel kahramanlarımıza yorgunluğumuzu giderdikleri için teşekkür ediyoruz. Okullar başladıktan sonra veliler olarak okulumuza çok destekleriniz ve katkılarınız oldu, sizlere de teşekkür ediyorum.  Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi. 

Daha sonra Yılmaz Şener İlkokulu 1/E sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Turay Akçor öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli gösterileri sundular. Velilerin yoğun katılımıyla sunulan programda öğrenciler her biri verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Okul Müdürü Baki Yazan, program sonunda “Velilerimizin desteklerine ve öğretmenimiz Turay Akçor’un özverili çalışmasıyla başarılı geçen bir yılın mutluğunu hep birlikte yaşadık. Öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Miniklerin Okuma Etkinliği Doldurdu
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °