Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Miniklerden bale resitali

Miniklerden bale resitali

ISPARTA 28.12.2017 08:18:00 0
Miniklerden bale resitali
Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi’nin öğrencileri, Modapark’ta düzenlenen yılsonu etkinliğinde bale resitali sundular. Yılsonu gösterisini Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ile yaklaşık 100 kişi takip etti. 
 
Isparta’yı baleyle tanıştıran Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi, yılsonu resitaliyle bale severlere unutulmaz saatler yaşattı. Resitallerin ilki geçtiğimiz Salı akşamı Moda Park Kongre ve Düğün Salonunda sergilendi.
 Yılsonu gösterisine Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve yaklaşık 100 kişi takip etti. 
 Yıl sonu gösterisinde Isparta ve Dinardan minik balerinler yetenekleriyle göz doldurdu. Misafirleri ve öğrencilerle birebir ilgilenen Bale Eğitmeni Nataliya Gorelova, 10. Yılda muhteşem bir gösteri sunmanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıca yıl sonu gösterisinin ikincisi ise 28 Aralık Perşembe akşamı Dinar’da sergilenecek.
                Bale Eğitmeni Nataliya Gorelova, yılsonu etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a, eşlerine ve davetlilere teşekkür etti. Gorelova, “Isparta’ya geldiğim ilk günden bu yana baleyi tanıtmak için büyük emekler verdim. Bir çok yeteneğimizi Konservatuarlara ve devlet bale okullarına kazandırdık.  Yılsonu gösterisinde 1000 kişiye gösterimizi izletme hedefim vardı. Bu hedefe ulaştık. Dinar’da da yıl sonu gösterimiz olacak. Bale’de her zaman ilkleri yapmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
                Belediye Başkanı Günaydın ise baleyi Ispartalılara sevdiren Nataliya Gorelova’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Anahtar Kelimeler:
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °