Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Minik Öğrenci İpek Kılavuz; ‘Bize her yer okul’ Dedi ve 23 Nisan’ı EVDE KUTLADI

Minik Öğrenci İpek Kılavuz; ‘Bize her yer okul’ Dedi ve 23 Nisan’ı EVDE KUTLADI

ISPARTA 23.04.2020 13:35:00 0
Minik Öğrenci İpek Kılavuz;   
‘Bize her yer okul’ 
Dedi ve 23 Nisan’ı
EVDE KUTLADI
Bahçeşehir Koleji İkinci Sınıf Öğrencisi İpek Kılavuz, Koronavirüs sebebiyle okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin yapılamamasından dolayı "Her yer okul" diyerek evinin odasını bayraklarla süsleyerek 23 Nisan şiiri okudu.
 
Koronavirüsü sebebiyle yurt genelinde eğitime ara verilmesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini de etkiledi. Milyonlarca çocuk bu sene bayramı çeşitli etkinlikler ile evlerinde kutluyor.
“OKUL HER YERDİR”
Bu doğrultuda, Isparta merkez Kurtuluş Mahallesinde bulunan Bahçeşehir Koleji 2 - D sınıfı öğrencisi İpek Kılavuz ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evinin odasını sınıfına çevirerek kutladı. Bayrama ilişkin konuşma yapan Kılavuz bir de 23 Nisan Şiiri okuyarak bayramını en iyi şekilde kutladı.
“UZAK DUR BİZDEN KORONA”
Okuduğu şiirin ardından Koronavirüs salgın hastalığına da değinen minik Kılavuz; “Koronavirüs sen bizi; eğitimimizden, öğrenme arzumuzdan, güzelliklerimizi paylaşma çabamızdan, 100 yıl coşkumuzu kutlama isteğimizden, uzak tutabileceğini mi sanmıştın? Uzak dur bizden, uzak dur. Yapamayacaksın. Türkiye olarak senden en kısa zamanda kurtulacağız” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °