Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Milletvekili Özel’den İyi Parti Milletvekili Cesur’a Çok Sert Tepki: Depremi Siyasi Rant Haline Getirmek Size İktidarı Getirmez!

Milletvekili Özel’den İyi Parti Milletvekili Cesur’a Çok Sert Tepki: Depremi Malzeme Yapmak Size İktidarı Getirmez!

ISPARTA 26.02.2023 19:34:00 0
Milletvekili Özel’den İyi Parti Milletvekili Cesur’a Çok Sert Tepki:  Depremi Siyasi Rant Haline Getirmek Size İktidarı Getirmez!

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, bugün düzenlediği basın toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından iktidara sert eleştirilerde bulundu. Depremin bölgesine müdahalede geç kalındığını ve yardımlarda organize olunamadığını belirten Cesur, “torpili olmayan enkaz altında kaldı. Biz maalesef milletçe devleti enkazdan çıkarma gayretindeyiz. Eğer milletimiz olmasaydı çok daha büyük tablo ile karşı karşıya kalırdık” dedi. Bu açıklama üzerine Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, sosyal medya üzerinden İyi Parti Milletvekili Cesur’a çok sert tepki gösterdi.

Gittiği yerlerde ve yaptığı ziyaretlerde gerçek dışı açıklamalarla vatandaşları yanıltan ve yanlış yönlendiren İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’a bir tepki de Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’den geldi. Milletvekili Özel, sosyal medya üzerinden tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

İŞTE O AÇIKLAMA; 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °