Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Milletvekili Aday Adaylığını; Canlı Yayında Açıkladı

Milletvekili Aday Adaylığını; Canlı Yayında Açıkladı

ISPARTA 25.01.2023 12:02:00 0
Milletvekili Aday Adaylığını;  Canlı Yayında Açıkladı

ADD Isparta Şube Başkanı, emekli eğitimci Mevlüt Özil Kanal32 televizyonunda katıldığı Gün Başlıyor programının canlı yayınında CHP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Isparta Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladığı. 

Kanal32 ekranlarının sevilen programı Gün Başlıyor’da gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin canlı yayın konuğu olan Mevlüt Özil, Türkiye siyasetine ilişkin değerlendirmeler yaparken, önümüzdeki seçimlerde CHP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

Özil, “Ülkemizde yaşanan sorunların kaynağı siyaset. O zaman çözüm de siyasetten geçiyor. Ben de bir kenarda oturup sadece olup biteni eleştirmek yerine, çözüm mekanizmalarında yer almam gerektiğini düşündüm. Yakın çevremle yaptığım değerlendirmeler sonucunda da Milletvekili Aday adayı olmaya karar verdim” dedi. 

Özil, CHP İl Başkanı Tansel Dilaver’e kararını ilettiğini ve YSK’nın açıklayacağı seçim takvimine göre de resmi başvurusunu yapacağını dile getirdi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °