Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Milletvekili ve Belediye Başkanı’ndan Karağı Köyü’ne Ziyaret; O Sorun Çözülecek

Milletvekili ve Belediye Başkanı’ndan Karağı Köyü’ne Ziyaret; O Sorun Çözülecek

ISPARTA 28.09.2021 07:27:00 0
Milletvekili ve Belediye Başkanı’ndan Karağı Köyü’ne Ziyaret; 
O Sorun 
Çözülecek
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Aksu Belediye başkanı Veli Kahraman, Aksu il genel meclis üyeleri ve partililer Aksu Karağı Köyünü ziyaret ederek, köy halkının sorunlarının çözümü için istişarelerde bulundular.
 
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Aksu Belediye başkanı Veli Kahraman, Aksu il genel meclis üyeleri Mehmet Kaya ve Hakkı Kaya, Gönen Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile Aksu Karağı Köyünde halk ile Köyün sorunlarını çözmek ve dinlenmek üzere ziyaretlerde bulundu.
KÖYÜN SORUNLARINI
DİLE GETİRDİLER
Karağı Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Karağı Köyü Sulama Kooperatif Başkanı Ramazan Kahraman ve Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Dernek Başkanı Ramazan Korkmaz, köyün çözülmesi gereken sorunlarını dile getirdiler.
 
Kapalı damlama sulama su borusunun sık sık patladığını ve çok maddi giderlerinin olduğunu, köyün yollardaki parke taşların çok kısmının yapılmadığından toz, toprak çamur olduğunu, çoçuk parkı, sosyal tesis, eski yukarı köyün asfalt yapılmasını, mermer oçaklarının açılmasını istemediklerini dile getirdiler.
 
Milletvekili Recep Özel talep ve dileklerin yerine getirmek gerekenin yapılmasının takipçisi olacağını belirtti.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °