Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Aksu’da; Yatırımları İnceledi Açılışlar Yaptı

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Aksu’da; Yatırımları İnceledi Açılışlar Yaptı

ISPARTA 7.06.2021 10:19:00 0

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Aksu’da; 
Yatırımları 
İnceledi
Açılışlar Yaptı
Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Aksu İlçesinde Belediye tarafından yapımı süren yatırımları yerinde inceledi ve ilçeye yeni yaptırılan Halı Sahanın Açılışını yaptı.
 
Aksu Belediyesi ilçeyi kalkındırmak ve güzelleştirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanı Veli Kahraman’ın direktifleriyle gerçekleştirilen çalışmalarda önemli yol kat edildi.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ
AKSU’YU ZİYARET ETTİ
Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Gençlik ve Spor İl Müdür Murat Gevrek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ile birlikte Aksu İlçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Aksu İlçesinde Ak Parti Belediyeciliğinin güzel hizmetlerini yerinde görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
BAŞKAN KAHRAMAN; “ALLAH
BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”
“Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkür ederek şunları söyledi; “
Isparta Milletvekili Sn. Mehmet Uğur Gökgöz ve beraberindeki heyet, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Mahmut Zadeoğlu, İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Mehmet Karakaya, Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Murat Gevrek,  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Sn. Yakup Kütük, AK Parti Aksu İlçe Başkanı sn: Mehmet Akbay ve meclis üyelerimizle birlikte belediyemize ziyarette bulundular.
Kendileri ile birlikte ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca TOKİ konutları, yapılacak olan ilçe Entegre hastane ve hizmete giren halı sahada incelemelerde bulunduk. Daha sonra İlçemizde kurulan pazar yerinde hemşerilerimiz ile birlikte sohbet ve hasbihal ettik” dedi.
MİLLETVEKİLİ MEHMET UĞUR GÖKGÖZ'ÜN AKSU ZİYARETİ GÖRÜNTÜLERİ: 




 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °