Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Milletvekili Gökgöz Kızını Evlendirdi

Milletvekili Gökgöz Kızını Evlendirdi

ISPARTA 7.11.2021 20:14:00 0
Milletvekili Gökgöz
Kızını Evlendirdi
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz kızı Ayşe’yi evlendirdi. Düğün Isparta’da siyasetle bürokrasiyi bir araya getirdi.
 
Bugün saat 15.00’de Gökçay’da bulunan Isperlos Düğün Salonunda  yapılan nikah törenine; TBMM Başkanvekili ve Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Muammer Balta, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti İl Başkanvekili Hamidullah Armağan, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Yöneticileri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün kızı Ayşe ile Ömer Cemil’in nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Her iki çiften evet yanıtını alan Başkan Başdeğirmen, mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını takdim etmesi için TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e verdi. Bilgiç de evlilik cüzdanının gelin Ayşe Gökgöz’e vererek ömür boyu mutluluklar diledi. Mutlu çift daha sonra tebrikleri kabul etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve eşi başta olmak üzere Dünürlerini kutlar, Ömer Cemil ve Ayşe çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °