Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

​Milletimiz şer ittifakını sandığa gömdü

​Milletimiz şer ittifakını sandığa gömdü

SİYASET 25.06.2018 06:54:00 0
​Milletimiz şer ittifakını sandığa gömdü
Isparta’da 5.dönem milletvekilliği için halktan vize alan Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhur İttifakı olarak Türkiye ve Isparta’da önemli başarıya imza attıklarını ifade ederek, “Sandıkta sadece siyasi partilerle yarışmadık. Tüm dış güçler, terör örgütlerine karşı da milletimiz büyük zafer kazandı. Burada iş başına gelen milletin iradesidir” dedi.
 
 
Kesin olmayan sonuçlara göre 5. dönem Isparta Milletvekilliği kazanan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bilgiç, seçim sonuçlarına ilişkin şunları söyledi: “Cumhur ittifakı olarak Türkiye ve Isparta’da MHP ile önemli bir başarıya imza attık. Türkiye’de önemli başarıya imza attık. Sandıkta sadece siyasi partilerle yarışmadık. Tüm dış güçler, terör örgütlerine karşı da milletimiz büyük zafer kazandı. Burada iş başına gelen milletin iradesidir. Biz gücümüzü milletten alıyoruz ve sırtımızı millete dayıyoruz. Türkiye’nin her tarafında insanlarımız coşku ile bu zaferi kutluyorlar. Milletimiz şer ittifakını sandığa gömdü, Osmanlı tokadını yapıştırdı. Ispartalı hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Bu milletin zaferidir. Başta il başkanımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum. Onların özverileri olmasaydı bu sonuçları almak mümkün olmazdı.
CHP’NİN HEM HDP’YE HEM DE İYİ PARTİ’YE NASIL KAYDIĞINI GÖRDÜK
MHP’nin eridiğini söyleyenler büyük bir ders aldılar. CHP’nin hem HDP’ye hem de İYİ Parti’ye nasıl kaydığını gördük. HDP barajı aşsın diye CHP genel başkanı ve kadroları destek verdiler. Edirne’ye kadar gidip Demirtaş’ı ziyaret ettiler.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °