Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Millet İttifakı Isparta’da Devam Ediyor; Ortaklaşa Önerge Verdiler

Millet İttifakı Isparta’da Devam Ediyor; Ortaklaşa Önerge Verdiler

ISPARTA 6.03.2023 21:45:00 0
Millet İttifakı Isparta’da Devam Ediyor;  Ortaklaşa  Önerge  Verdiler

Isparta Belediye Meclisinde CHP ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin imzasıyla Isparta’nın deprem riski konusunda soru önergesi verildi. 

MİLLET İTTİFAKI ISPARTA’DA 

AYNEN DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakını oluşturan 6’lı masadan kalkmasıyla tüm ülkedeki siyasette olduğu gibi, Isparta’da da taşlar yerinden oynadı. Zira, Isparta Belediye Meclisinde Millet İttifakını oluşturan üyelerin sayısı 6’dan 4’e indi. Ancak, Isparta’da Millet ittifakının devam ettiğine dair en büyük emare Belediye Meclis salonunda yaşandı. 4 CHP ve 2 İYİ Partili meclis üyesinin imzasını taşıyan ve Isparta'nın deprem riski ve çalışmaları hususundaki hassasiyetini içeren soru önergesi meclis başkanlığına verildi.

BELEDİYE MECLİSİNE

ORTAKLAŞA ÖNERGE VERDİLER

Isparta Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyeleri Mete Kınay ve Ahmet Doğan Uyar ile CHP meclis üyeleri CHP meclis üyeleri Hasan Karaca, Sevim Yıldıran, Burak Akşahin ve Mustafa Dülgerbaki bu soruları bugün gerçekleşen belediye meclisine soru önergesi olarak Isparta Belediyesi Meclisi'de Isparta Belediyesi'ne yazılı olarak yöneltti. 

İYİ PARTİ KONUYA 

DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Türkiye'yi derinden etkileyen deprem hususunda İYİ Parti yönetimi birçok yolla çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam düzenlediği basın toplantısında depremle alakalı Isparta'nın durumunu değerlendirmiş ve bu konuda birçok hususta ilgilileri ve yöneticileri uyarmıştı. Hasan Büyükçam'ın sorularına şuana kadar herhangi bir resmi kanallardan yanıt gelmedi.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °