Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Millet İttifakı İktidarında SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Millet İttifakı İktidarında SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

ISPARTA 18.04.2023 12:32:00 0
Millet İttifakı İktidarında  SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Milletvekili Adayları M.Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, “Sorunları da çözüm yollarını da biliyoruz, millet İttifakının iktidarında, tüm sorunların çözüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

CHP Milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Milletvekili adayları tarafından Eski Hastane Caddesi, Belediye İşhanı ve İstasyon Caddesi’nde bulunan esnaflar ziyaret edilip talep, öneri ve şikayetler dinlendi. Milletvekili adayları hem kendilerini tanıttı hem de projelerini dile getirdiler. Tek umutlarının CHP olduğunu belirten Isparta esnafları milletvekili adaylarını samimiyetle karşıladı. Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısından yakınan esnaflar, satışa çıkan ürün fiyatlarından sadece müşterilerin değil kendilerinin de yakındığını belirtti. Esnaf olarak 1 ay önce aldıkları ürün ile şimdikinin arasında afaki bir fark olduğunu belirten Esnaflar; ‘Bu nereye kadar böyle gidecek, vatandaşlar haklı olarak fiyattan şikayet ediyorlar fakat bizim de alış fiyatımız günden güne yükseliyor, bu gidişat nereye kadar böyle devam edecek bilmiyoruz, sonumuzu göremiyoruz’ dediler.

İktidara gelindiği takdirde bütün sorunların bir çözüm yolu olduğunu ve sağlam adımlar atarak kısa sürede tüm sorunların azalacağını belirten Cantekin ve Yıldızhan tüm esnaflardan destek istedi.

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °