Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP’den Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

MHP’den Isparta Memur – Sen’e Ziyaret

ISPARTA 31.01.2023 20:40:00 0
MHP’den Isparta  Memur – Sen’e Ziyaret

MHP Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Memur – Sen’i ziyaret ederek, İl Temsilcisi Selami Kılınç ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Teşkilatı Memur – Sen Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti. Bugün gerçekleştirilen ziyarette sendikal çalışmalar hakkında ve güncel konular istişare edildi. Söz konusu ziyarete; MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Başkan Yardımcısı Mehmet Özen, Fatma Karaaslan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Baş Danışman Ali Telli, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Başkan Danışmanı Avukat Mustafa Turhan ve Memur – Sen’e bağlı Şube Başkanları katıldı. 

MHP İL BAŞKANI TOPÇU; “SELAMİ KILINÇ BAŞKANIMIZ VE TÜM SENDİKA BAŞKANLARINA GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM” 

Memur – Sen’e bağlı sendikaların kongrelerini geçtiğimiz aylarda yaptığını ifade eden MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, tüm sendika başkanlarına ve kongreler sonunda sendikaların çatı kuruluşu olan Memur – Sen İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Selami Kılınç’a görevinde başarılar diledi. 

“MEMUR SENDİKALARIMIZ

ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFADE EDİYOR” 

Başkan Topçu konuşmasında; “Bilindiği gibi, memurlar devletin görevli personelleridir. Devlet, iş ve işlemlerini memurları vasıtasıyla yürütür. Bu doğrultuda, siz memurların yaptığı çalışmalar halkın hizmetinin görülmesinde büyük önem taşımaktadır. Memurların birlikte kurdukları Memur – Sen ise memurların haklarını elde etmelerinde, onlara kazanımlar sağlanmasında çalışma ortaya koyan bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Memur – Sen bu anlamda memurlar adına çok önemli çalışmalara imza atmaktadır. İlimizde de Memur – Sen’e bağlı sendikalarımız kongrelerini geçtiğimiz aylarda yapmış ve seçimlerde başkanları ile yönetimlerini belirlediler. Bu çerçevede, şahsım ve yönetimim adına tüm sendika başkanlarımıza ve kongreler sonunda memur sendikalarının çatı kuruluşu olan Memur – Sen’in İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Selami Kılınç hocamıza görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

KILINÇ; “ÇOK SAYIDA KAZANIMLARIMIZIN HAYATA GEÇMESİNİ SAĞLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Ziyarette bir konuşma yapan Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Memur Sen olarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden beklentilerinin büyük bir bölümünün hayata geçirildiğini belirterek, Cumhur ittifakının memurların kazanımlarını sağlayan çok sayıda yasayı mecliste kabul edilerek kanunlaşmasını sağladığını vurguladı ve memurlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 

ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER: 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Memur Ziyaret
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °