Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen; Adayımızla Birlikte Omuz Omuza Üç Hilali Zirveye Taşıyacağız

MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen; Adayımızla Birlikte Omuz Omuza Üç Hilali Zirveye Taşıyacağız

ISPARTA 15.01.2024 15:28:00 0
MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen;  Adayımızla Birlikte  Omuz Omuza Üç Hilali  Zirveye Taşıyacağız

MHP’de Isparta Belediye Başkan adayı olarak Yusuf Ziya Günaydın’ın belirlenmesinin ardından bir açıklama yapan aynı partiden Belediye Başkan aday adayı olan İzzeddin Dikmen; “Şimdi yola revan olup, adayımızla birlikte omuz, omuza verip ÜÇ HİLAL’i zirveye taşımaktır” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde süreç her geçen gün ilerlerken partiler de bir bir adaylarını belirlemeye devam ediyor. Isparta’da Ak Parti ve İYİ Parti’nin ardından bugün de MHP, Isparta adayını eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya olarak açıkladı. 

İZZEDDİN DİKMEN’DEN AÇIKLAMA

Partiden yapılan ‘Isparta Adayımız Yusuf Ziya Günaydın’ açıklamasının ardından aynı partiden Belediye Başkan aday adayı olan İzzeddin Dikmen bir açıklama yaparak hep birlikte açıklanan adaya destek vererek çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi. 

“ADAYIMIZA VE ISPARTA’YA 

HAYIRLI OLSUN”

Dikmen açıklamasında; “Adayımıza ve Isparta’ya hayırlı olsun. İnşallah Isparta’yı ve Ispartalıyı MHP’nin üretken, sosyal belediyeciliği ile buluşturacağız.

“LİDERİMİZİN VE 

TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİM”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktığım bu süreçte Liderimiz, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle Isparta Belediye Başkan adayımız belirlenmiştir. Aday Adaylığım süresince bizimle yol yürüyen, bize omuz veren, destek veren, vefa gösteren ilgi ve desteklerini daima yanımda hissettiğim aziz Ispartalı hemşehrilerimize, Dava arkadaşlarımıza, Milletvekilimize, MHP Isparta İl, Merkez ilçe, Kaçep ve Ülkü Ocaklarımıza müteşekkirim. İlk günkü aşkla Isparta için canla başla ve Türk Yüzyılı ve turan yolunda Liderimizin ve teşkilatımızın emrindeyim”  dedi. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °