Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen; Şehrimizi Ortak Akılla Yöneteceğiz

MHP Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen; Şehrimizi Ortak Akılla Yöneteceğiz

ISPARTA 4.01.2024 16:02:00 0
MHP Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen;  Şehrimizi  Ortak Akılla  Yöneteceğiz

MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı İzzeddin Dikmen, seçilmesi halinde insan merkezli, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Isparta’nın hak ettiği yere geleceğini belirterek; “Ben değil, biz anlayışı ile hareket edeceğiz” dedi. 

Başkan Aday Adayı Dikmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta’mız tarımı, turizmi, sanayisi, ticareti, eğitimi, doğal güzellikleri ile Türkiye’nin pırlantası, emeğin dinamosudur. Anadolu’nun saf çocuğudur. Her ilçesi ayrı güzeldir. Biz de bu şehrin havasıyla suyuyla yoğrulduk. 40 yılı aşkın bir süredir Isparta’mızda şehrimize ve insanımıza hizmet ettik. Şimdi de bu şehrin geleceğine yatırım yapmak için, çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için yola çıktık ve göreve talip olduk” dedi.

“ISPARTA’YI MARKA 

ŞEHİR YAPACAĞIZ” 

Isparta’yı yukarılara taşıyacak projeler hazırladıklarını vurgulayan Dikmen; “Projelerimizi hazırladık. Hedef, strateji ve vizyonumuzu belirledik. Planlarımızı yaptık. Zor günlerde olduğu gibi birbirimize destek vererek, birbirimizle yardımlaşarak, ortak akılla hareket ederek şehrimizin kalkınması için çalışmak istiyoruz. Özellikle birinci derece deprem bölgesi olan Isparta’mızı depreme dirençli şehir yapmak için, kentsel dönüşüme hızı bir şekilde başlayıp, özellikle Isparta’da dar gelirliye özgün sosyal konut hamlesi kısa vadeli projelerimizden sadece bir kısmıdır. 

“MHP’NİN SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ İLE

ISPARTA HALKIMIZI BULUŞTURACAĞIZ” 

Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli önderliğinde partimize yakışır, şehrimizin geleceğine yön verecek vizyon projelerimizle halkımıza hizmet etmeye hazırım. MHP’nin üretken sosyal belediyeciliği ile Isparta halkımızı buluşturacağız” dedi.  


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °