Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MHP yönetimine ağır suçlamalar

Eski Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, 'bir koltuk uğruna AKP işbirlikçiliğine soyunup, MHP'yi kaosa sürükleyen sizi ve avanelerinizi de orada oturtmayacağız' dedi.

SİYASET 18.04.2016 07:41:00 0
MHP yönetimine ağır suçlamalar
MHP'den 2 dönem Isparta Milletvekilliği yapan Nevzat Korkmaz, facebook hesabından Bahçeli ve ekibine ağır eleştirilerde bulundu. Korkmaz, ""Muhalifler(!) Yeni parti kuruyor" diyor, sn.Bahceli.... Canınız öyle mi istiyor? Tüm tahriklerinize rağmen üç hilalli sancağın altından ayrılmayacağız. Ama bir koltuk uğruna AKP işbirlikçiliğine soyunup, MHP'yi kaosa sürükleyen sizi ve avanelerinizi de orada oturtmayacağız..." diye yazdı.
            2015 genel seçimlerinde MHP'den milletvekili aday adayı olan İsmail Bacak da sosyal medya hesabından şu görüşleri paylaştı:
            "Değerli Ülküdaşlarım;
MHP üst kurul delegelerinin yüksek oranda olağanüstü genel kurul toplantısı istemesinden sonra genel başkan ve genel merkez yönetcilerinin tavırları, bu partiye gönül veren, sadece gönül veren değil varını yoğunu bu parti için harcayan insanların %95 i tarafından hiç hoş karşılanmamıştır.
            Adaylar değişik suçlamalarla lekelenmeye çalışılmaktadır. Oysa, düne kadar aday adayı olan binlerce kişi içerisinden şimdiki milletvekili olan arkadaşlarımızı seçen genel merkez ve genel başkandır. Bunlara güveniniz tam olduğu için seçilmelerini sağladınız. Mademki bu arkadaşların ülkücü olmasından şüpheniz veya değişik görüş ve cemaatlere yakınlığından şüpheniz vardı o zaman neden seçilmelerini sağladınız. Bu tip yakıştırmalar yüzünden partimizin geldiği duruma rakipler kıs kıs gülmektedir.
            Birlik olmamız gereken bir zamanda bunları bir kenara bırakıp partimizi iktidar yapmanın yoluna bakalım.
Bugün işbaşında olan yönetimle bu işin başarılamadığı görülmüştür. Bir yerde yanlışlık olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. O halde bu yanlışlığın düzeltilmesi şarttır. Bu parti kimsenin malı da değil, kimsenin tekelinde de değildir. Ülkücü görüşü savunan, partinin bu günlere gelmesinde emeği olan her ülkücü bu partinin yönetiminde görev almalıdır. Bunu engellemeye çalışanlar gaflet uykusundadır. Bir an önce bu gaflet uykusundan uyanmamlılardır.
            Adaylar hakkında karalama yapmak yerine herşeyin iyisini ben bilirim tavırlarını bir kenara bırakıp, birbirini kucaklayıcı sözler sarfedilmelidir.
            Önümüzdeki günlerde MHP'nin yönetiminde meydana gelecek değişim ile oy oranında büyük bir patlama olacağı korkusu ile diğer partiler tarafından bu değişim engellenmeye çalışılmaktadır. Şimdiki yönetim bunu bilmediğinden değil, içinde bulundukları gafletten dolayı değişime karşı çıkmaktadır. Bu tavırlar yüzünden MHP, taraftarlarının birçoğunu kaybetmiş ve başka partilere gitmesine sebep olmuştur. Onların geri dönüşleride partiye büyük bir güç katacaktır. MHP 1980 öncesi olduğu gibi herkesin gıpta ile baktığı büyük bir parti olacaktır.
Engel olmayı bırakın açın partimizin önünü.
Saygılarımla."

Anahtar Kelimeler:
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °