Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin’den; BASIN BAYRAMI Kutlaması

MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin’den; BASIN BAYRAMI Kutlaması

ISPARTA 24.07.2020 05:58:00 0
MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin’den; 
BASIN 
BAYRAMI
Kutlaması
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı.
 
BAŞKAN TAŞTEKİN; “BASIN, DEMOKRASİNİN
VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”
Başkan Taştekin mesajında; “Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Basın, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir. Bu yönüyle demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.
“BASININ GÜCÜ, MİLLETİMİZİN
GÜCÜNÜ YANSITIR”
Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. İlimizdeki basın yayın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmaların
İlimizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Basının gücü, milletimizin gücüdür… Meşrutiyetin ilanı ile birlikte gazetelerin ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlandığı 24 Temmuz 1908 tarihini, ülkemizde her yıl ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı´ olarak kutluyoruz. Basın çalışanlarının, meslek camiaları arasındaki yeri son derece değerlidir. Toplumları aydınlatmak gibi büyük sorumluluk üstlenen basının ve basında çalışan arkadaşlarımızın aldıkları sorumluluk ve üstlendikleri bu misyon ile demokrasimizin daha da güçlendiğini görüyoruz. Basının gücünün, milletimizin gücü olduğunu biliyor, bu bilinçle hareket ediyoruz.
“TÜM GAZETECİLERİN
BASIN BAYRAMINI KUTLARIM”
Bu duygu ve düşüncelerle, Isparta’da faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, internet haber gazeteleri, radyo, televizyonlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan ve üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, tüm basın mensuplarımızın habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar dilerim” dedi.
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °