Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez; Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez; Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

ISPARTA 24.07.2020 09:34:00 0
MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez; 
Gazetecilerle 
Kahvaltıda
Buluştu
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Isparta İl Başkanı olarak atanan Hasan Basri Sönmez, bugün ilk defa basının önüne çıktı. Kahvaltıda Gazetecilerle bir araya gelen başkan Sönmez, onların 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.
 
Başkan Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı münasebetiyle bugün Iyaşpark AVM’de bulunan Cadde Antre Gurme Cafe’de düzenlenen programda Isparta’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
SÖNMEZ; “TOPLUMUN
BİLGİLENDİRİLMESİ
BASINLA MÜMKÜNDÜR”
Programda bir konuşma yapan MHP İl Bakanı Hasan Basri Sönmez, tüm Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayarak şunları söyledi; “Hür basın, hem demokrasinin güvencesi, hem de halkın sesidir. Türkiye’de ve dünyada meydana gelen olayların doğru, tarafsız ve hızlı bir biçimde yansıtılabilmesi, kamuoyunun ve toplumun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi, basın mensuplarının görevlerini tam bir serbesti içinde yerine getirmeleriyle mümkündür. Anayasamızın 28. Maddesinde yer alan 'Basın hürdür, sansür edilemez' hükmüyle basın hürriyeti güvence altına alınmıştır.
“MHP OLARAK BASIN MENSUPLARIMIZIN
YAŞADIĞI ZORLUKLARIN TAKİPÇİSİYİZ”
Ayrıca basının, üstlendiği misyonu hiçbir baskı altında kalmadan ve sansüre uğramadan yerine getirmesi, demokratik ve açık bir toplum yapısının göstergesidir. Çağın zorluklarına ve çeşitli siyasi engellemelere rağmen Türk Basınının topluma karşı sosyal sorumluluklarını büyük fedakârlıklarla yerine getirdiğini takdirle görüyoruz. MHP olarak basın mensuplarımızın yaşadığı mesleki zorlukların takipçisiyiz. Görevlerini yerine getirmeleri engellenen gazetecilere destek olmayı demokratik sorumluluğun gereği addediyoruz.
Bu vesileyle bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °