Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MHP Grubu İstedi, Başdeğirmen Kırmadı; O Hatıra Ormanı Yapılacak

MHP Grubu İstedi, Başdeğirmen Kırmadı; O Hatıra Ormanı Yapılacak

ISPARTA 14.03.2022 14:47:00 0
MHP Grubu İstedi, Başdeğirmen Kırmadı; 
O Hatıra
Ormanı 
Yapılacak
Isparta Belediye Meclisinin MHP’li Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker, Atatürk Ormanı oluşturmak için Belediye tarafından fidan dikimi yapılması konusunda verdiği önerge oy birliği ile kabul edilerek, Meclisten geçti. Böylece, Isparta’da ‘Atatürk Ormanı’ oluşturulacak.
 
Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Cuma günü yapılan Mart ayı son toplantısında konu hakkında ilgili komisyon tarafından hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edildi.
ATATÜRK’ÜN ISPARTA’YA GELİŞİNİN 92. YILDÖNÜMÜ HATIRASINA ORMAN OLUŞTURULACAK
Toplantı gündeminin 13. Maddesinde bulunan; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış oldukları 11 milyon ağaç bugün fidan yarın nefes projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’mıza teşriflerinin 92. Yıldönümü hatırasını yaşatmak için ‘Atatürk Hatıra Ormanı’ adı altında ağaç dikilmesinin görüşülmesi konusunu ele aldı.
Konu hakkında İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkan Yardımcısı Gökhan Emiştekin tarafından okundu. Raporda; “Meclisimizin Mart ayı ilk toplantısında MHP’li Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker tarafından verilen önerge doğrultusunda; Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış oldukları 11 milyon ağaç bugün fidan yarın nefes projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’mıza teşriflerinin 92. Yıldönümü hatırasını yaşatmak için ‘Atatürk Hatıra Ormanı’ adı altında ağaç dikilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.  
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “ŞEHRİMİZİ
YEŞİLLENDİRMEK BİZİM GÖREVİMİZ”
 Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Tabiki şehrimizi ağaçlandırmak, yeşillendirmek bizim asli görevlerimizdendir. Bilindiği gibi, geçtiğimiz gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya teşriflerinin 92. Yıldönümünü kutladık. Ağaçlandırma konusunda bir de buna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz söz konusu olduğunda ağaçlandırma konusu bir kat daha önem taşır. Bizde bu çerçevede Atatürk Ormanı oluşturacağız” dedi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra söz konusu komisyon raporunu meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edilerek meclisten geçti.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °